MAD & BOLIG

Smugkig i det nyeste Mad & Bolig!

Vores decemberudgave er på gaden, og i denne måned skruer vi helt op for julehyggen i hjemmet! Glæd dig blandt andet til en stor guide til den fineste julepynt, masser af inspiration fra fem funklende julehjem, snoet og saftigt bagværk og kreative juleidéer. Smugkig i magasinet herunder.

Få et sneak peak på, hvad der gemmer sig i Mad & Bolig 12:

I månedens magasin går vi all in på julestemning i hjemmet med blandt andet en stor guide til årets pyntning af træet, vi har samlet de bedste tips til at skabe stemning i alle boligens afkroge, fundet sæsonens fineste ophæng i papir, og så viser vi dig, hvordan du selv kan upcycle dine stofservietter med broderede julemotiver.

Vi har også besøgt hele fem fantastiske julehjem, som uden tvivl sætter gang i julestemningen! De er nemlig fyldt med personlige take på julepyntning, kreative idéer lige til at hapse og masser af indretningstips, du kan overføre til dit eget hjem. Kom blandt andet på besøg i et lille byhus i hjertet af Dragør pyntet med fund fra naturen og masser af levende lys, en andelslejlighed på Frederiksberg, hvor julen er både farverig og fantasifuld og et hyggeligt rækkehus, hvor julestilen er moderne og holdt i afdæmpede toner.

Ingen jul uden lækkert bagværk! Og i denne måned kan du glæde dig til saftige, snoede lækkerier med blandt andet pistacie, vaniljecreme og kardemomme. Vi har også kreeret en omgang friske og lette juleretter, som du kan servere for vennerne, når der skal lidt flere vitaminer på bordet – og så får du en opskrift på skøn æblegløgg med varme krydderier og hyldeblomst.

Vores december-nummer er som altid også spækket med masser af indretningsguides og konkrete boligtips. Læs for eksempel indretningsekspert Frida Ramstedts boligbrevkasse, hvor hun giver svar på alle de spørgsmål om indretning, mange af os går rundt med, dyk ned i guiden til farverige boligfund, der lyser vintermørket op, få ekspertens bud på, hvorfor kitschet julepynt er overalt lige nu, og find masser af inspiration til månedens fineste farve – og hvilke andre, du kan style den med derhjemme.

Mad & Bolig nummer 12 er på gaden til og med d. 15 december 2021.