MAD & BOLIG

Smugkig i det nyeste Mad & Bolig

Sommeren har indtaget det nyeste Mad & Bolig. I den her måned kan du derfor glæde dig til lyse hjem, sommerlige DIY-projekter (er du klar til at give dine trætte havemøbler nyt liv?) og praktiske indretningstips. Du får også magasinet Gourmet med i købet, hvor du finder inspiration til grillmenuen. Smugkig herunder.

Få et sneak peak på, hvad der gemmer sig i Mad & Bolig 06:

Det nye Mad & Bolig er som altid spækket med brugbare tips, DIY’s og indretningsguides. I denne måned har vi sat fokus på, hvordan du med (meget) få trin kan opfriske dine gamle havemøbler, hvordan du bruger himmelblå i indretningen, og hvordan du nemt kan prøve kræfter med gardintrends og sættekasser. Derudover får du i magasinet Gourmet opskrifter på alt fra sprøde sommersalater til ispinde med rabarber.

I det nye magasin byder vi dig indenfor i sommerlige hjem, som er spækket med lyse farver, luftige gardiner og sommerklare uderum. Du kan blandt andet gå på DIY-opdagelse i redaktørens kreative hjem, hvor du kan hapse gode idéer til egne projekter, og få en rundtur i en farverig murermestervilla i Odense, hvor der er knald på både pangfarver og pasteller, men som elegant smelter sammen til et harmonisk farvemekka.  

Endelig! – Sommeren er i fuld gang med solskinstimer og lune temperaturer, og derfor inviterer vi dig udenfor og deler masser af inspiration, du kan bruge på altanen og terrassen. Vi viser dig smukke uderum, hvor der er indrettet med hyggelige bambusstole, stringente altanborde og upcyclede møbler – så der er noget for enhver sommersmag.

Mad & Bolig nummer 6 er på gaden til og med d. 8. juni.