MODE

Kendt modedesigner afskyr Justin Biebers nye sko-design

Tidligere på året afslørede Justin Bieber, at han har designet sine helt egne Crocs. Sidenhen har han sendt sine sko rundt til flere kendte ansigter, men det er ikke alle, der er lige glade for det. En kendt modedesigner er ikke særlig imponeret over Justins design.

Du har sikker set den hullede sko, der allermest minder om en træsko, bare i et mere gummiagtigt look.

Skoen går også under navner ’Crocs’ og har lige siden den kom til verden i 2002 delt vandende. Enten så hader du den, eller så elsker du den.

En af dem, der er stor fans Crocs, er Justin Bieber. Tidligere på året kunne han nemlig afsløre, at han har designet sin helt egen Crocs til sit tøjmærke ’Drew House’. Hvis du ikke allerede har set skoen på Instagram, kan du se den lige her:

For at fejre sit nye design, valgte Justin at sende et par af sine lilla-farvede crocs rundt til en masse kendte verdensstjerner.

En af modtagerne er den tidligere popstjerne fra ’Spice Girls’, Victoria Beckham. Hun har, ligesom Justin, bevæget sig ind i modebranchen og kan nu kalde sig for modedesigner med flere tøjkollektioner bag sig blandt andet 'VB Rocks', som består af stramme cowboybukser.

Victoria Beckham var ikke særlig imponeret over Justin Biebers Crocs. Faktisk udtalte hun i en story på sin Instagram, at hun ”hellere ville dø end at påføre sig skoen”. Det er altså ikke en god feedback, som Justin får fra modedesigneren selv.

Læs også: Top 13: De mest ikoniske sko nogensinde

Ingen dårlig stemning

Heldigvis er der ingen bad vibes mellem de to verdensstjerner. Victoria lavede også en opfølgende story, hvor hun skrev ”Beckhams elsker dig stadig, @justinbieber! Det er tanken, der tæller. Mange tak."

Selvom Victoria ikke er vild med Crocsne, har hun godkendt mange af Justins andre items. Hendes teenagesønner, Romeo og Cruz, er flere gange blevet set i forskellige outfits fra ’Drew House’-kollektionerne. Måske Justin bare skal nøjes med at sende tøj til Victorias børn i stedet?

Hvad synes du om Justin Biebers lilla Crocs?

 

 

Læs mere om: