MODE

Mango udvider med ny homeware-kollektion

Det spanske modehus Mango vil ikke længere kun klæde dig på, men nu også dit hjem. Glæd dig til et nyt Mango-univers fyldt med rene linjer og neutrale farver, som du kender det fra middelhavet.

Det spanske high-street mærke Mango, som har hovedkontor i hjembyen Barcelona, stammer helt tilbage fra 1984. Siden har de klædt kvinder og mænd på i alle aldre og størrelser. De er kendte for deres farverige og legende univers, hvor du altid kan være sikker på at finde de nyeste trends på hylderne.

Og nu udvider de! Mango vil nu ikke længere blot klæde dig på, men også klæde dit hjem på. Til april lancerer de deres nye homeware kollektion, som er en kollektion med ren interiør. Kollektionen vil være inspireret af middelhavets livsstil og kultur, og fokus vil være på den rene og raffinerede middelhavsstil med kombinationen af rolige, neutrale farver.

LÆS OGSÅ: 13 billige måder at pifte dit badeværelse op på

Men de har ikke kun middelhav og rene linjer på brættet. Alle tekstilprodukter bliver nemlig bæredygtige, og hele 80% af produkterne vil blive produceret lokalt. 

"Vores kunder efterspørger produkter til hjemmet. De vil have den samme komfort og stil til hjemmet, som de kigger efter, når de køber tøj … Denne nye kollektion har været en naturlig udvikling for os, og én som også er allieret med vores bæredygtige mål.”  Siger CEO, Toni Ruiz om kollektionen.

LÆS OGSÅ: 24 smukke sofaer til din stue

Kollektionen, som udkommer til april, vil have fokus på tekstilprodukter til soveværelset, badeværelset og stuen, og vil bl.a. inkludere sengetøj, tæpper, håndklæder og lys. Til efterår/vinter udvider de med produkter til både køkkenet og spisestuen.

Vi glæder os til at få endnu mere Mango ind i livet, og er spændte på hvornår vi mon får et sneakpeak af de kommende produkter.