MODEUGERNE

4 events du kan komme med til under modeugen

Den københavnske modeuge er ikke en lukket fest. Du kan komme med til shows, foredrag og få masser af inspiration og viden.

Messerne og de store shows med branchens veteraner er stadig forbeholdt indkøbere, presse og andre insidere. Men år for år åbner den københavnske modeuge sig mere og mere for de forbrugere, som tøjet egentlig skabes til.

Også i år er der arrangementer under Copenhagen Fashion Week, som er åbne for alle, så det er bare med at komme af sted og tage del i begivenheden. De fleste åbne events finder sted i Papirhallen tirsdag 8. august under navnet Zalando Studios x CFW, og du kan købe billetter på Billetto.dk.

Shows

Hvem bliver Danmarks næste store designstjerner? Det giver modeugen et praj om, når tre nye designere viser deres kollektioner frem på den såkaldte Talentscene i Papirhallen. De tre udvalgte er Heliot Emil, Corali og Mai Svanhvit, som altså debuterer på modeugen.

Tirsdag den 8. august klokken 15-21
Billetter HER

LÆS OGSÅ: 5 efterårstendenser, du skal kende allerede nu

Udstilling

Papirhallen danner også ramme om en udforskning af, hvad dansk og skandinavisk mode egentlig er for en størrelse. Her kan du gå på opdagelse i dansk mode historie og møde nogle af dens ikoner og koryfæer.

Tirsdag den 8. august klokken 15-21
Billetter HER

Foredrag & debatter

Dansk modes dna vil også blive debatteret og dissekeret af en lang række af branchens mest vidende mennesker. Du kan bl.a. opleve modejournalister, designere og modeugeboss Camilla Frank give deres bud på, hvad dansk mode kan – og hvordan den kommer til at udvikle sig.

Tirsdag den 8. august klokken 15-21
Billetter HER

Designermøde

Så langt, så godt. De tre unge designere, som for første gang har vist deres kollektioner frem på Copenhagen Fashion Week, gør status. Publikum kan opleve Corali, Mai Svanhvit og Heliot Emil til Designer’s Lunch, hvor de fortæller, hvordan det er at være ’den nye i klassen’, hvordan de arbejder, om drømme, ambitioner og hårdt arbejde – og hvordan det så var at se modellerne skridte ned ad podiet for første gang.

Lørdag den 12. august klokken 12-13
Billetter HER

 

Læs mere om: