Anne Sofie Madsen vinterkollektion 2013

MODEUGERNE

Anne Sofie Madsen's modeshow: Dejligt dystert

Anne Sofie Madsen debuterede på det danske podium i 2011. Allerede efter første show var den danske designer, med afgangseksamen fra Danmarks

Anne Sofie Madsen debuterede på det danske podium i 2011. Allerede efter første show var den danske designer, med afgangseksamen fra Danmarks Designskole, en kæmpe succes.

I 2012 vandt hun prisen 'Årets Talent' til Danish Fashion Awards, og nominerenger, hæder og ros er regnet ned over hende hele året.

I sidste uge var der modeuge i København, og her holdt Anne Sofie Madsen sit fjerde danske modeshow.

Som altid var kollektionen spændende, og Anne Sofie Madsens efterhånden genkendelige aftryk var tydeligt sat. De smukke print, som er lavet efter illustrationer, Anne Sofie Madsen selv maler, og det fremmede, fantasifulde univers er en spændende rejse at komme med på.

Dog var Anne Sofie Madsens vinterkollektion 2013 mere dyster end de forrige. Væk var de bløde akvarelfarver og mystiske universer à la den japanske instruktør Hayao Miyasakis. Denne gang var det de smalle, syndige gader i Frank Millers 'Sin City', kollektionen mindede om, og i det hele taget den 'streetede' stil med bondagelignende buksedetaljer, snøre og masser af sorte elementer.

Her på redaktionen glæder vi os til at blive ved med at følge det dygtige designtalent, som med denne kollektion viser, at hun på ingen måde er løbet tør for inspiration eller ideer.

Se Anne Sofie Madsens vinterkollektion 2013 i galleriet nedenfor.