MODEUGERNE

Charlotte Sparre holder show i København - med supermodel på catwalken

I juni holder den danske designer show i København, og det bliver med supermodellen, Cara Delevingne, på podiet

Den danske designer Charlotte Sparre har i mange år haft fokus på udlandet, hvor hun med stor succes er repræsenteret i nogle af verdens bedste butikker, blandt andre Le Bon Marché i Paris og Beams i Japan, hvor Charlotte Sparre's design hænger side om side med mærker som Marc Jacobs, Fendi og Marni.

Den 18. juni vender Charlotte Sparre atter fokus mod Danmark, når hun viser Spring/Summer 2014 kollektionen frem ved et show i de smukke omgivelser på Statens Museum for Kunst, for både dansk og international presse samt indkøbere, heriblandt netop Le Bon Marché og Beams.

Om beslutningen om et show i København udtaler Charlotte Sparre:

"Skandinavien har en høj stjerne i udlandet når det kommer til design, og når jeg har møder med de internationale indkøbere under modeugerne i Paris og Milano, spørger de tit ind til Danmark. Derfor var det logisk for mig at invitere dem til København og vise min kollektion frem i mit hjemland - og samtidig også vise de danske indkøbere og presse mit bud på Spring/Summer 2014."

Når showet går i gang den 18. juni er det med nogle af verdens mest eftertragtede modeller på catwalken, blandt andre Cara Delevingne og Juliane Grüner.