Ole Yde
MODEUGERNE

Danske YDE i selskab med Chanel og Dior ved modeugen i Paris

Det danske Pret-a-porter mærke vil i år være at finde på den anerkendte officielle 'on-calendar' liste ved den Parisiske modeuge senere i år

D. 25. februar bliver modeugen i Paris skudt i gang, og i år er det med ingen ringere end danske YDE på plakaten. YDE er et anerkendt prêt-á-porter brand, som designeren Ole Yde står bag. I september sidste år kunne YDE opleves i Paris 'off-calendar' - som er for de mindre-kendte mærker, og allerede i år er brandet blevet opgraderet til 'On-calendar' eller 'On-schedule', som altså er de shows, der er for de store drenge i branchen, heriblandt Chanel, Hermes og Dior. Man kan dermed sige, at YDE i den grad er blevet sat i fint selskab.

Showet vil blive produceret i tæt samarbejde med det kæmpestore selskab Sparkle Roll 2PM fashion Media, der blandt andet står bag den kinesiske udgave af Top Model. Om offentliggørelsen af On-calendar pladsen, samt samarbejdet med SR2PM siger YDEs bestyrelsesformand Solvej Lee Ørnstrand:

"Vi har valgt at gå mere målrettet efter den internationale modescene. Vi føler derfor at modeugen i Paris er den helt rigtige platform for YDE, fremfor København. At vi så oven i købet er kommet på den officielle kalender, er jo helt vidunderligt! Sparkle Roll 2PM Fashion Media som samarbejdspartner, forventer vi et fantastisk show og en unik mulighed for positiv eksponering, både i Europa og Kina."

YDEs AW14 kollektion kan opleves i Paris den sidste dag i modeugen, nemlig d. 5. marts. Tidspunkt og sted bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.