MODEUGERNE

De 45 smukkeste, sjoveste og stærkeste detaljer fra catwalken

Glimmerstøvler, budskaber på T-shirts og Disney-tegninger. Genkendelige detaljer er vigtige som aldrig før, når moden skal kunne afkodes hurtigt på Instagram. Her er de 45 smukkeste, sjoveste og stærkeste detaljer fra New York, Milano, London, Paris og København.

Alle modeugerne er forbi, og alt det tøj, alle de sko, tasker og andre accessories, vi kommer til at længes efter indtil efteråret, er blevet vist frem på catwalken i Milano, New York, London, Paris og selvfølgelig København.

Men der er altid noget tøj, nogle sko, et par tasker og en masse accessories, vi kommer til at længes ekstra meget efter. De items, der skreg på opmærksomhed på catwalken, og de items, vi bare lagde særligt mærke til.

LÆS OGSÅ: Paris Fashion Week | 3 trends du skal holde øje med

Designerne lægger et større og større fokus på de små – eller store, larmende – detaljer, når de skaber en ny kollektion. I disse instagram-tider betyder en genkendelig og stærk detalje nemlig, at moden har potentiale til at gå viralt, og det er blevet en vigtig markedsføringsstrategi for modehusene. For hvad er et par enkle, sorte bukser på Instagram? Ingenting, og derfor er det i detaljen, at det sker.

Tag et kig på de 45 allerstærkeste detaljer fra modehusenes efterårskollektioner – lige fra By Malene Birger til Gucci – i galleriet nedenfor. Det er ikke kedeligt; nogle gange smukt, andre gange blot larmende. 

Detaljer fra catwalken

LÆS OGSÅ: MODE | Moderedaktørens marts-favoritter