MODEUGERNE

De største tendenser fra modeugen SS18

Moderedaktøren glæder sig til sommeren 2018. Se her, hvilke tendenser der kommer til at hitte.

Modeugen er godt overstået, og de danske designere har givet deres bud på, hvad du skal gå i i sommeren 2018. Hvis du allerede nu er nysgerrig på næste års største tendenser, så læs med her, hvor IN’s moderedaktør samler op på de største tendenser.

Endnu mere print
Blomster, prikker, striber, tern – og gerne i et miks. Moden er stadig sprudlende og farverig, og reglerne er kun til for at blive brudt.

Etniske undertoner
Særligt By Malene Birger bød på afrikansk inspireret musik og styles i beige og sandfarvet med rå detaljer. Det hele blev lidt safari-agtigt med en catwalk bygget op af strå og sand. Ganni bød også på trommemusik med afrikanske undertoner. Generelt har moden en florlet og afslappet stemning over sig næste sommer.

LÆS OGSÅ: Se den flotteste street style fra modeugen

Gul
Denne skønne farve var at se ved både Baum und Pferdgarten, Munthe, Designers Remix, Ganni og Stine Goya. Som med alle andre tendenser har denne lang levetid, og den ses allerede i moden nu. Generelt er farver en stor tendens, og ligesom med print kan de mikses på alle tænkelige måder.

Athleisure
Det søde spot mellem mode, streetwear og sportswear er fortsat et sted mange af de danske designere gerne vil lege med. Hoodies, bukser med striber ned langs siden, sneakers, bomberjakker, rideinspirerede bukser, og vi kunne blive ved… Det er ikke nyt, men ikke desto mindre noget, vi kommer til at se meget til næste sommer.

Striber
Sidste sæson blev vi dynget til af striber fra alle de store modehuse og designere, og det er bestemt ikke slut endnu på den danske modescene. Dette klassiske element blandt alle de skøre print og vilde farver, giver en ro og samtidig også en fin kontrast til den ellers larmende mode vi ser lige nu.

Læs mere om: