MODEUGERNE

Designerbidder under modeugen

Det hæderkronede konditori La Glace præsenterer den ultimative fashion-godbid: Franske makroner lavet i samarbejde med designer Ole Yde

I anledning af Copenhagen Fashion Week er det legendariske københavner-konditori La Glace gået sammen med stjernedesigneren Ole Yde for at skabe en dekadent udgave af tidens hotteste kage.

Kagerne har været vist i magasiner som Vogue og Elle og i tv-serier som Sex and the City og Gossip Girl, og derfor er La Glace også meget begejstret for - sammen med en af tidens mest glamourøse designere - at kunne præsentere en "speciel edition" af de franske makroner.

Ole Yde har inspireret chefkonditor Lars Juul til at lave en makron med en hyperfeminin, romantisk, dekadent, hedonistisk og syndfuld sødme. Om samarbejdet med La Glace siger Ole Yde:

- Jeg har altid elsket at træde ind i den vidunderlige tidslomme La Glace har bevaret. Eksklusive kager er jo ikke er en nødvendighed, men det er netop betingelsen for den ultimative luksus. Jeg forbinder det visuelt med en overflodsagtig 17. tals stemning, hvor de fine kredse nærmest brusede over med dekadence.

Kagerne koster 15 kr. og sælges i perioden 4. til 18. august i La Glace butikken i Skoubogade. I samme periode kan du se kagerne i en vinduesudstilling sammen med en unik Ole Yde kreation.

Tidligere har La Glace lavet special editions af de små kager i samarbejde med designere som Malene Birger, Mads Nørgaard og Rikke Mai. Læs mere om La Glace på www.laglace.dk
 

Læs mere om: