MODEUGERNE

Events du kan opleve under modeugen!

Copenhagen Fashion Week byder på modeshows, rundvisninger, shoppingture og mange flere events, som er åbent for alle. Se dem her.

Copenhagen Fashion Week løber af stablen 31. januar indtil 4. februar, og her kan de modeinteresserede tage til forskellige inspirerende events som blandt debatarrangementer, udstillinger og spise frokost med designere, når der bliver afholdt skøn frokost hos Beau Marché i selskab med kvinderne bag Lovechild 1979.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide om den kommende modeugen  

Her er de ting, du kan opleve under modeugen

1. IKON København

Torsdag d. 31 januar – Fredag d. 3 februar kl. 10.00-18.00
Nørre Voldgade 42, basement, København K

Sarah og Amalie Thorgaard er søskendeparret bag det danske upcoming interiørbrand IKON København. Inspirationen bag IKON København startede med, at pigerne manglede et multifunktionelt bord, men uden at gå på kompromis med det stilrene udtryk og gode håndværk. Lige siden har søskendeparret arbejdet på at udvide deres kollektion, og vi kan afsløre, at der også bliver arbejdet på nogle bløde møbler til den nye AW17-kollektion. IKON København inviterer inden for til deres eksklusive showroom, hvor I også vil blive budt på lidt vådt og tørt til ganen, samt god musik. 

2. Frokost med Lovechild 1979

Lørdag d. 4. februar kl. 12.30-14.30
Beau Marché, Ny Østergade 31, København K

Bag tøjmærket Lovechild 1979 står de danske kvinder Katrine Rabjerg og Anne-Dorte Larsen, som også er designerne af mærket Nué Notes. Tanken bag Lovechild 1979 er kvindernes passion for at arbejde med bedre og dyrere materialer og dermed skabe nogle mere luksuriøse designs med et miks af det feminine og maskuline. Nyd en lækker frokost, hvor du kommer helt tæt på Lovechild 1979 og får et smugkig på den nye AW17-kollektion, når chefdesigneren Anne-Dorte Larsen byder på frokost hos én af hendes favoritsteder i byen. Du bliver taget med ind bag kulisserne i designuniverset og får indblik i designæstetikken, der ligger bag designet af de fine kollektioner Eventet er åbent for alle, så skynd dig at få billetten i hus, HER.

3. HÆRVÆRK show

Torsdag d. 31 januar kl. 21.00-22.00 (dørene åbner kl. 20.30).
AMS Autoservice, Bregnerødgade 2, København N

Modeugen handler hovedsageligt om modeshows – og selvom du nødvendigvis ikke arbejder i modebranchen, kan du alligevel komme helt tæt på de nye tendenser. Flere unge herredesignere har sneget sig ind på catwalken blandt andet Niels Grundtoft Hansen, som står bag det æstetiske mærke HÆRVÆRK. Designet er nyskabende og spændende i mere end én forstand med store malersprøjtet oversize-hoodies og baggybukser. Tag med, når HÆRVÆRK inviterer dig inden for i AMS Autoværksted til et uforglemmeligt modeshow.

Det vilde HÆRVÆRK-show er åbent for alle og kræver ingen tilmelding.

4. Pop-Up Repair​ & Swap med Tradono

Torsdag d. 2. februar kl. 18:00 – 21:00.
Vesterbrogade 26, 3. Sal 1620 København V.*

Få repareret dit tøj, eller byt dit gamle tøj til noget andet. Secondhand-appen Tradono har indgået et samarbejde med to skræddere, som vil sidde klar ved Tradonos Pop-Up event Repair & Swap med symaskiner, nål og tråd. Så er det bukserne, der skal syes en ny knap på, en jakke med en ødelagt lynlås eller et hul, der skal lappes, så vil skrædderne sidde klar til at hjælpe – helt gratis. Du skal blot selv huske at tage materialerne med selv som eksempelvis lynlås, knap osv,  og selvfølgelig tøjet der skal repareres.

Til eventet vil Tradono desuden sørge for tøjstativer fyldt med lækkert tøj, som man kan bytte ud med ens eget medbragte tøj. Der vil under eventet blive serveret lækre drinks og snacks, en DJ der leverer stemningsfuldt musik, og så er der goodiebags til de første 30 gæster. *Entrebilletten til eventet er mindst ét stykke tøj til swappen.

LISTEN HOLDES OPDATERET

Det fulde program til Copenhagen Fashion Week med oversigt over events og tidspunkter kan findes på copenhagenfashionweek.com.

Du kan også tilmelde dig INs Facebook-begivenhed, hvor vi dækker modeugen intenst. Kom med backstage, se interviews med designerne og oplev tendenserne live direkte fra catwalken

Læs mere om: