MODEUGERNE

Få et smugkig på Jesper Høvrings modeshow

Få et tidligt smugkig på Jesper Høvrings modeshow, som bliver holdt på torsdag den 31. januar

Modeugen er lige om hjørnet. Modeller løber fra fitting til fitting, og designerne lægger sidste hånd på deres kollektioner.

IN kom eksklusivt med til fitting hos de kendte og kongeliges favoritdesigner, Jesper Høvring. Det foregik på Frederikberg i Jesper Høvrings butik. Omgivet af de skønneste kjoler, lysekroner og spejle, kunne man fornemme presset og spændingen. Det er allerede på torsdag, Jesper Høvring holder modeshow på Nimb i Tivoli, og der er endnu mange ting, designeren og hans hold skal nå, inden modepresse og de øvrige gæster kan få kollektionen at se.

Jesper Høvring afslører til IN.dk, at kollektionen er inspireret af russisk dekadence og 'Old Hollywood'-skønheder, som Rita Hayworth. Materialerne er luksuriøse, tunge. Der er fyld i skørterne.

Skal man skabe et luksus-statement, findes ingen bedre samarbejdspartner end Omega, hvis ure Jesper Høvrings modeller kommer til at have på, når de går catwalk på torsdag. Og det var ikke bare et klassisk armbåndsur, men et diamantbesat ur, Omegas udsendte urmager fittede til modellernes tynde håndled. Drømmer man selv om et ur i topklasse, må man betale over 250.000 kr. for Omegas diamantbesatte model.

Se urene og få et smugkig på skoene og kollektionen i galleriet nedenfor - kjolerne må du vente med at se, men følg med på torsdag den 31. januar, hvor du kan se flere billeder fra Jesper Høvrings fitting og billeder fra modeshowet på Nimb.