Freya Dalsjö viste sin kollektion frem under modeugen
MODEUGERNE

Freya Dalsjö imponerer: Se billeder fra designtalentets modeshow

Freya Dalsjö viste sin vinterkollektion 2013 frem under modeugen. Se kollektionen

Freya Dalsjö er et af Danmarks nyeste designtalenter og et talent, vi holder skarpt øje med.

I sommer debuterede hun under Københavns modeuge og fik ros af anmeldere. Der var derfor høje forventninger til den unge danske designer, som har læst på den velrenommerede designskole i Antwerpen, Belgien, da hun skulle holde modeshow i denne uge.

"Mit tøj er til den lækre pige i klassen, der ved, at hun er lækker. Hun har attitude og vil frem i verden", sagde den dengang kun 22-årige Freya Dalsjö til Politiken, efter debutshowet i sommer.

Et strøg Freya Dalsjö

Ville hun mon kunne indfrie de forventninger, spekulerede man. Og det må man sige, Freya Dalsjö gjorde. Det var et begejstret publikum, der rejste sig efter showet, som var et af modeugens højdepunkter.

Kollektionens kendetegn var kreative designløsninger, uventede detaljer - såson barm og bagdel formet i læder - og luksuriøse materialer, og mens Freya tydeligvis stadig designer tøj til 'den lækre pige i klassen' favner kollektionen bredt.

Allermest talte kollektionen til den selvstændige kvinde med ben i næsen, og med pels, læder og drilske elementer, ville det klæde bybilledet med et strøg af Freya Dalsjö.

Se Freya Dalsjös kollektionen i galleriet nedenfor.