MODEUGERNE

Kom med IN-redaktionen og Toyota til By Malene Birger show

Se med når IN-redaktionen bliver fragtet rundt af Toyota til modeugen i København og kom med en tur på den røde løber hos By Malene Birger.

Under modeugen i København blev IN-redaktionen fragtet rundt i en lækker Hybrid bil fra Toyota. men hvad er det nu lige en hybrid bil er og hvad kan den? - En hybrid-bil vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte el-motoren, og hvornår den skal benytte benzinmotoren, eller en kombination af dem begge.

Se også: Redaktionchefens sommerferie

En hybridbil skal aldrig oplades. Man tanker den præcis som enhver anden bil. Den kræver altså hverken stikkontakt eller noget specielt brændstof. Batteriet oplades automatisk ved hjælp af den producerede kinetiske energi fra bremsning og under kørsel. Kører du korte strækninger under 50 km/t., kan hybridbilen køre på el alene.

God for miljøet og dig
Toyotas hybridteknologi er bedre for miljøet. Udover et minimalt CO2-udslip, der er medvirkende til global opvarmning, udleder hybridbiler væsentligt lavere mængder sod- og NOx-partikler end benzin- og især dieselbiler - til glæde for dine luftveje.

Se også: Sådan laver du brød uden mel

I videoen herunder kan du komme med på tur med INs Hybrid, samt se nærmere på de celebre gæster på den røde løber til By Malene Birger showet under den københavnske modeuge tidligere på måneden:

Se flere billeder fra INs instagram under modeugen i galleriet herunder:

Læs mere om: