MODEUGERNE

Kom med til BOSS' modeshow i Shanghai

Du behøver ikke at rejse til asien - du kan bare se med hjemmefra, for her kan du livestreame showet

Oplev et vaskeægte modeshow på din computerskærm! BOSS' modeshow i Shanghai løber af stablen, og omkring 1.000 fashionistaer fra hele verden indtager deres pladser på showvenue: Power Station of Art, Kinas første offentlige museum for moderne kunst.

Showet, som i øvrigt har to danske topmodeller på catwalken, Nadja Bender og Mathias Lauridsen, bliver streamet direkte i dag fra kl. 15.15, dansk tid, og du kan se det hele live på din computerskærm. Der vises ligeledes interviews fra den røde løber, samt backstage rapportering.

Nadja og Mathias er ikke det eneste danske islæt i Shanghai. I forbindelse med BOSS-showet lanceres en kampagne- og teaserfilm med titlen "Shanghai Affairs", der er produceret af to danske talenter: fotograf og producer Noam Griegst og musikproducer Anders Trentemøller.

Showet præsenterer BOSS herre- og damekollektionen for vinteren 2013 under overskriften "Conceptual Luxury". Kollektionen viser bløde linjer, voluminøse former og feminin elegance på damesiden, mens herrekollektionen præsenterer klassiske snit og dobbeltradet jakker med eksklusive detaljer, som læder- og pelsrevers i en farveskala af mørke nuancer som aubergine, dueblå og dyb grøn.