By Malene Birger 10 år: Se jubilæumskollektionen

MODEUGERNE

By Malene Birger 10 år: Se catwalkbillederne

By Malene Birger fejrede 10 år på catwalken med et storslået modeshow. Se jubilæumskollektionen

By Malene Birger er en af den danske modeverdens stoltheder. Malene Birger har ikke bare imponeret stilbevidste danskere, hun har også indtaget det internationale marked og taget verden med storm.

Hertuginde Catherine af Cambridge er fan, og By Malene Birger får sit tøj vist i de største internationale modeudgivelser.

By Malene Birger: 10 år på toppen

I anledning af sit 10 års jubilæum, inviterede By Malene Birger modepressen, kendte og kongelige til et storslået show, som blev holdt i går, torsdag, på det kongelige teater ved Kongens Nytorv. Midt i hjertet af København, paraderede modeller rundt på den gamle scene.

Den nøje koreograferede catwalkforestilling bestod af tre dele, og hver del formidlede det, Malene Birger er kendt for: Ekstravagance, luksus og anvendelighed. Men mest af alt imponerede By Malene Birger med sit mest fremtrædne kendetegn: En gennemførthed, som ses i alt fra de små fine opera-kikkerter, man delte ud til showgæsterne, til showgardinerne med den samme råhvide baggrund og sorte streg som også var at se på de By Malene Birger-dustbags, som kikkerterne lå i. Alt var gennemført ned til mindste detalje.

Kongeligt besøg

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie sad side om side og overværede By Malene Birgers modeshow fra balkonen. Ved siden af sad en række af kronprinsessens venner og bekendte, heriblandt hendes stylist, Anja Camilla Alajdi, som sikkert har noteret en lang række kjoler og sæt, hun kan style kronprinsessen i.

Hun er i klasse med de helt store internationale designere, hende Malene Birger, og Danmark kan være stolt af at have født så kompetent en designer.

Se det bedste fra By Malene Birgers jubilæumskollektion i galleriet nedenfor.