MODEUGERNE

MIN MODEUGE 2015 | Christina Hee Bune

Modeugen står for døren og den danske modebranche gør sig klar til en travl og festlig uge. IN har derfor spurgt en række af branchens kvinder om, hvordan deres uge kommer til at forløbe. Læs her, hvad PR manager hos Malene Birger, Christina Hee Bune glæder sig til.

Interview med Christina Hee Bune

Hvordan forløber en typisk dag under modeugen for dig?

Den er hektisk og lang. Minimum 12-15 timers dage med en masse taletid på telefonen, og tjekken op på detaljer og planer. Men også skønne møder og gensyn med en masse presse, kollegaer mv.

Hvad er det bedste ved modeugen i København?

Det er bedste er helt klart shows’ene.

Hvad ser du mest frem til at opleve denne gang?

By Malene Birger SS16-showet ;-) Og så er modeugen i august måned altid dejlig, for folk er generelt bare i lidt bedre humor, når solen er fremme, og byen summer af velklædte mennesker.

Bedste modeugeminde?

Aij, det er alt for svært kun at vælge ét. Men Mads Nørgaards show på Christiania i august 2006 står helt sikkert som ét af dem. Jeg var næsten lige startet hos Mads Nørgaard dengang, og det var mit første store show som PR manager. Modeugen dengang var helt anderledes end i dag, og stemningen var for vild! Der var mange, som ikke kunne komme ind, og som så stod udenfor på biler, kravlede op i træer og ødelagde bagdøren til den Grå Hal for at prøve at komme ind. Helena Christensen og Steen Jørgensen var blandt modellerne.  

Hvad har du altid med i tasken?

Min telefon og min cykelnøgle. Altid.

Hvad skal du have på, når modeugen går i gang

Egentlig ikke noget ”særligt”. Jeg er jo på arbejde... Men jeg glæder mig da til at hoppe i noget fra den nye kollektion (FW15), som lige er landet i butikkerne og dermed også i mit skab.

Tre yndlings items fra den nye Malene Birger-kollektion:

  1. Ribnederdel: Jeg er vild med denne ribnederdel. Den er så behagelig at have på, og nem at bruge med en strik eller skjorte til hverdag. Hvis den skal dresses lidt op til aftenbrug, er den cool med en rullekrave eller smuk top.
  2. Denimskjorte: Denimskjorten er perfekt til hverdag. Den kan styles med jeans, læderbukser eller hvad som helst. Den er i det blødeste indigo, og så synes jeg kravedetaljen er så fin.
  3. Taske: Personligt bruger jeg altid selv net-tasker, og denne taske med runde nitter er intet mindre end perfekt.

LÆS OGSÅ: Min modeuge | Naja Munthe