MODEUGERNE

MIN MODEUGE: Q&A med Fashion Exclusives Ann Hertha og Anette Kjærgaard

Modeugen lurer om hjørnet og den danske modebranche gør sig klar til en travl og festlig uge. IN har spurgt en række af branchens kvinder om hvordan deres uge kommer til at forløbe.

I anledning af modeugen, der starter på den anden side af weekenden, har IN spurgt en række danske kvinder, som alle beskæftiger sig med mode - og derfor får rigeligt at se til i den næste uges tid, om hvordan deres modeuge ser ud.

Fashion Exclusive er et dansk produktionsselskab, der står for op til flere events og modeshows. Selskabet er ejet af Ann Hertha og Anette Kjærsgaard - og netop de to kvinder har IN stillet fem spørgsmål omkring næste uge, hvor Copenhagen Fashion Week løber af stablen.

En typisk dag for jer under modeugen?
Første dag denne modeuge er onsdag d. 29. jan, hvor vi starter med Birger Christensen pelsshow kl. 10.00 på Nimb. Vi starter derfor allerede dagen kl. 05.30, hvor vi briefer teamet, og så kører vi ellers på med 3 shows, 2 receptioner, samt en privat visning.

Hvad ser I mest frem til ved denne modeuge i Kbh?
At se hvad de danske designere har arbejdet på de sidste 6 måneder. Yderligere producerer vi DAY Birger et Mikkelsen showet på Brdr. Price, hvilket vi glæder os rigtig meget til. Og så har vi denne modeuge besøg af Caterina fra Style.com/Arabia, hvilket er helt fantastisk.

Et godt tip til et par hektiske dage?
Det vigtigste er at have det sjovt, så glemmer man de lange arbejdsdage og den manglende søvn.

Hvad skal I have på?
Toppe fra DAY, Læder leggins fra Anne Vest, blonder fra Stasia.

Hvad kan dansk mode som de andre ikke kan?
Dansk mode har en meget stærk brand-DNA, den er detaljeret og man genkender let designet.