MODEUGERNE

Min modeuge: Q&A med As Øland

Modeugen er skudt igang og den danske modebranche gør sig klar til en travl og festlig uge. IN har spurgt en række af branchens kvinder om hvordan deres uge kommer til at forløbe.

I anledning af modeugen har IN spurgt en række danske kvinder, som alle beskæftiger sig med mode - og derfor får rigeligt at se til de næste mange dage, om hvordan deres modeuge ser ud.Her fortæller As Øland, Kreativ Chef hos Dansk mode og textil, hvordan hendes modeuge kommer til at forløbe:

Hvad glæder du dig mest til under modeugen i København?
Jeg glæder mig altid til at se alle mine kollegaer i branchen og det er en god lejlighed til at få talt sammen over et glas champagne! Denne gang er show-kalenderen strammet op, og jeg har høje forventninger til de shows der er. Glæder mig over at Mads Nørgaard er tilbage i showkalenderen og jeg er spændt på hvad han har fundet på.Jeg glæder mig altid til at se alle mine kollegaer i branchen og det er en god lejlighed til at få talt sammen over et glas champagne! Denne gang er show-kalenderen strammet op, og jeg har høje forventninger til de shows der er. Glæder mig over at Mads Nørgaard er tilbage i showkalenderen og jeg er spændt på hvad han har fundet på.

Hvordan forløber en typisk dag for dig?
Den er travl, for jeg skal både besøge de tre messer, men også gå til størstedelen af de shows der er i kalenderen. Så egentlig er det med at holde godt styr på kalenderen, og så køre fra sted til sted.

Bedste modeugeminde?
Der er mange, men jeg tænker specielt på nogle af de show-oplevelser jeg har haft i udlandet - Paris, Milano og New York - der har været nogle shows, som har været så smukke, og hvor der har været gjort meget ud af det. Specielt husker jeg et Marc Jacobs show i New York hvor der var et kæmpe tambourkorps der startede showet - det var fantastisk!

Beste tip på farten?
Biloplader til iPhone - flade sko - godt humør!