MODEUGERNE

Min modeuge: Trine Nygaard

Modeugen er ovre. IN spurgte syv kvinder op til den, hvordan deres uge ville forløbe, heriblandt vores chefredaktør Trine Nygaard.

Det sidste show er ovre og modeugen er så småt ved at være slut. IN var med hele vejen og inden det rigtigt gik løs, stillede vi en række danske kvinder en håndfuld spørgsmål omkring deres modeuge. Du kan læse de seks Q&As her:

Sarah Skarum
Fashion Exclusive
Anne Christine Persson
As Øland
Femmes Regionales
Kathrine Houe

Og sidst men absolut ikke mindst er her, hvad INs chefredaktør Trine Nygaard fortalte om sin modeuge:

Det bedste ved modeugen i København?
Den er hyggelig og overskuelig og man kender de fleste og resten har man set før. Byen er lille så det er nemt at komme rundt.

Hvad ser du mest frem til at se/opleve denne gang?
Denne gang glæder jeg mig til at se hvad Munthe vil vise os. Jeg har fået verdens mindste sneak peek, og det ser fantastisk ud!
-Og så er Designers Nest så fascinerende for det er her de unge talenter får lov at vise hvad de kan, selv om de stadig er under uddannelse.

Bedste modeugeminde
Lige nu kommer jeg til at tænke på Benedikte Utzons come back show ved modeugen i februar 2013. Alle var spændte og hun leverede max. Oven i købet også en fantastisk pelskollektion i sælskind. Så smukt.

Hvad har du altid i tasken?
Min telefon, lipgloss, flade sko, tyggegummi og her om vinteren varmt tøj. Og så min showliste. Og denne gang kommer der også et par varme støvler med. Ingen stilletter i dette vejr. OG så har jeg forstuvet lilletåen, så mine fødder elsker tanken om en praktisk støvle med plads.

Hvad skal du (ikke) have på når modeugen går i gang?
Jeg forsøger altid at klæde mig praktisk og behageligt på. Jeg skal ind og ud af bilen mange gange på en dag og dagene er lange, så jeg kan ikke holde ud at der er noget der strammer. Ofte har jeg tøj liggende i bilen så jeg kan gå fra casual til mere formel, hvis aftenen byder på en middag eller andet.

Hvad kan dansk modeuge?
Vise dansk mode. Helt simpelt. Som dansk mode er, og som den skal vises. Uden dikkedarer. What you see is what you get. Det tøj, vi ser på de forskellige shows, er også det vi kommer til at vise i magasinerne og som vores læsere kan købe i butikkerne.

Læs mere om: