MODEUGERNE

MODEUGE 16 | Tilbageblik og tendenser

Modeugen er vel overstået og derfor samler vi op på den forgangne uges mange indtryk. Her får du et sammenkog af modeugens højdepunkter – og se de inspirerende øjeblikke i galleriet.

Modeugen byder på et program, der er pakket fra morgen til aften med shows fra både danske og - nogle enkelte - svenske brands.

Efter måneders planlægning, kulminerer det hele i et 10-15 minutters show til ære for de inviterede gæster.

Spændingen er til at mærke. Når designerne takker af for enden af catwalken, som afslutning på showet, er det altid tydeligt, hvilken passion og hvilket drive, der ligger til grund for showet, kollektionen og ikke mindst brandets eksistens. Denne afslutning viser den bedste side af modebranchen - nemlig kunsten, glæden ved at skabe, energien og nerven.

LÆS OGSÅ: MODEUGE 16 | INs favoritlooks fra catwalken

S/S 17 Tendenser

Lala Berlin, T.A.C., Lovechild 1979, Henrik Vibskov og Baum und Pferdgarten var alle enige om, at vi i foråret 2017 skal klæde os i print.

Nicholas Nybro har givet farven lyserød en helt særlig plads i vores modebevidsthed. Saks Potts er endnu en gang til den mere outrerede stil. Fonnesbech bød på klassisk stil med et knæk af rød, gul og army.

Freya Dalsjø leverede gule laksko og By Malene Birger gav os pelsede pumps. Ganni freestylede cowboy-stilen og Mark Kenly Domino Tan viste en mere afdæmpet og ”wearable” kollektion end tidligere set.

LÆS OGSÅ: 5 fantastiske ting, vi så ved modeugen

Allesammen repræsenterer de den danske modebranche på bedste vis, med modige designs, der er brugbare - men samtidig skiller sig ud.

Klik igennem galleriet for at se mere fra de mange shows, der blev vist under modeugen og find inspiration til din kommende forårs garderobe. 

Tilbageblik på modeugen

LÆS OGSÅ: 5 stil-hacks der løfter din stil