MODEUGERNE

MODEUGE 2015 | Hvad har redaktionen med i tasken

Få et smugkig i redaktionens tasker, og se, hvad vi har med til modugen.

Line Givskov, moderedakør:

- "Travelling light" er helt essentielt, når jeg går til modeuge. En fuldt opladt telefon er måske det vigtigste, så jeg kan tage billeder og koordinere med mine kollegaer. Solbriller får jeg forhåbentlig brug for, og min parfume har jeg med til at holde mig frisk. Lidt hårspray til at holde mine krøllerpå plads, lidt fugt og glød til læberne om dagen ligger også i min taske. Og selvfølgelig også den essentielle røde læbestift til om aftenen, der sætter prikken over i'et til ethvert outfit.

Taske fra Rebecca Minkoff - fås online HER, Tørshampoo fra Bjørn Axen, Lipgloss fra Tromborg - fås online HER, Læbestift fra Chanel - fås online HER.

Trine Nygaard, chefredaktør

- Med til modeugen har jeg min taske fra danske Adax, der er genial, da den kan rumme ALT. Det er vigtigt at have skiftesko med, så jeg har også mine flade sølvsandaler fra Gucci med i bilen. Silketørklædet er til, hvis jeg føler mig lidt bar og brillerne... Ja, hvad kan jeg sige, synet er blevet lidt sløret, og jeg sværger til briller fra Havealook.dk. Visitkort er meget vigtige at have med, og mine ligger i en fin lille pung fra Shamballa. Endeligt har jeg en opfriskende mist med fra Karmameju, "vidundercreme" fra Balance Me, hårpudder fra Toni & Guy og læbestift fra Chanel.

Taske fra Adax Lipstick, læbestift fra Chanel, håndcreme fra Rudolph Care, Mist fra Karmameju, briller fra Havealook.dk, hårpudder Toni & Guy , sandaler fra Gucci, pung fra Shamballa og tørklade fra Hermès.

Stine Frimann Hasselsteen, digitalredaktør 

Til modeugen skal jeg have min nye taske fra Leowulff med. Den har den smukkeste dybe flaskegrønne farve og er i det lækreste læder. Den er lille, men overraskende rummelig og perfekt til netop modeugen, hvor begrænsning selvfølgelig er en kunst, men hvor der også er nogle ting, der "skal" med. Min telefon er naturligvis et must, så jeg kan komme i kontakt med redaktionen og oploade på vores sociale medier (Instagram HER og facebook HER). Derudover har jeg mit Samsung-kamera med, så vi kan tage nogle ordentlige billeder fra catwalken og streetstyle af de mange inspirerende modeuge-gæster. Næstvigtigst i tasken er faktisk min mobile oplader fra Volt - den kan redde alle batteri-kriser! Derudover har jeg altid en solcreme med, og det ser heldigvis ud til, at vi får brug for den. Derudover har jeg altid min mini Mason Pearson børste med, en bærfarvet læbestift, en concealer og lidt blush til kinderne. Pung og nøgler til cyklen er selvfølgelig obligatoriske.

Taske fra Leowulff (kommer i august), solcreme fra Kiehl's, blush fra Chanel, kamera fra Samsung, børste fra Mason Pearson, læbestift fra Dior, mobiloplader fra Volt, -solbriller fra Céline og mobilcover fra Munthe.

LÆS OGSÅ: Min modeuge | Karin Winther 

Læs mere om: