MODEUGERNE

MODEUGE 2017 | Fashionable street styles

Det er modeuge i København og det betyder masser af fashionable mennesker i gadebilledet. INs moderedaktion har spottet de bedste street styles fra modeugens vigtigste catwalk – gaderne!

Modeugen i København forvandler gaderne til en catwalk

Tiden er kommet, hvor vi endelig får lov, at se de danske brands’ AW17-kollektioner. Noget vi på redaktionen har glædet os til længe!

Ikke nok med, at dagene står i modens tegn på diverse catwalks, så vrimler det også med velklædte mennesker i gadebilledet.

LÆS OGSÅ: 5 modetendenser, du ikke kommer udenom i 2017

År efter år ser vi fantastiske street styles fra diverse modeuger, og i år er skam ingen undtagelse. Den danske scene er bestemt en af dem, hvor du kan regne med at spotte mange stilfulde mænd og kvinder i disse dage.

Gadebilledet er en inspirationskilde for sig selv og er blevet mere dominerende de seneste år. Ikke nok med, at der er fokus på tøjet, der skal oplevelse til diverse shows, er der efterhånden kommet lige så meget fokus på gæsterne. Der bliver i nogle tilfælde skiftet tøj flere gange på én dag, for at diverse outfits kan luftes for street style-fotograferne.

Så lad dig endelig inspirere af modeugens street style-billeder her i galleriet – der er rig mulighed for at samle nye trends op:

Fashionable street styles fra modeugen i København

LÆS OGSÅ: STILTIP | Sådan pifter du dit outfit op fra dag til aften