MODEUGERNE

MODEUGE 2017 | Sådan skaber du beautylooket fra By Malene Birgers show

Elegant, feminint og et strejf af Scarface… Skab selv det beautylook, som modellerne betrådte catwalken med til By Malene Birgers AW17-show under modeugen.

Modellernes look, på catwalken til By Malene Birgers show under modeugen, var både feminint og råt og looket kan tones både op og ned. Få tankerne bag looket og tips til, hvordan du kan skabe det selv.

Elegant og råt på mange niveauer

Catwalkens mange beautylooks kan til tider befinde sig langt fra dét, som den stilsikre danske kvinde ønsker at bære til hverdag - eller fest, for den sags skyld. Men looket, som modellerne bar til By Malene Birgers AW17-show, kan sagtens genskabes fuldt ud eller delvist, alt efter, hvilken personlig stil du har.

Foto: Mikkel Tjellesen

- Vi har hentet inspirationen til looket hos Michelle Pfeiffers karakter i Scarface, blandet med modellens rå, naturlige stil. Vores kvinde er cool, men feminin – og hun klæder sig ikke på for en mand, men for sig selv, fortæller Key Makeup Artist for L’Oréal Paris, Sine Ginsborg, backstage til showet.

SE OGSÅ KOLLEKTIONEN: By Malene Birger viste dekadence på dansegulvet – og satte det hele til salg med det samme

Nøgleordene i dette look er røde negle med glans, fejlfri hud og masser af mascara. Sine Ginsborg fremhæver lookets styrke som værende de intense øjne med sort liner på den våde kant og ’et ton mascara’ tilsat en snert af brun shimmer på øjenlåget.

Foto: Mikkel Tjellesen

Og hvad så med os, der ikke er Michelle Pfeiffer? Sine Ginsborg guider til, hvordan looket genskabes i mere eller mindre grad:

- Du kan sagtens genskabe det her look, og det er nemt at tone op og ned. Brug mindre mascara, hold igen med din khol eller lav en version uden røde læber, siger Sine Ginsborg.

Foto: Mikkel Tjellesen

Tips til modellernes look ved By Malene Birgers show:

Fiber mascara er lookets nøgleprodukt. Det er perfekt til at skabe sexede og fyldige vipper, der ikke klumper.

Brug en gennemsigtig læbepomade eller en ’Sexy Balm’ på både øjne og læber for et ’undone-done’ look.

Hold dig til makeup på øjnene i dagtimerne, og gør dig festklar ved at tilsætte de røde læber til looket, når du skal i byen om aftenen.

Foto: Mikkel Tjellesen

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Den perfekte makeup til fest