IN guider dig til modeugens bedste oplevelser
MODEUGERNE

Modeuge for dig - Din guide til modeugens oplevelser

Modeugen starter den 30. januar. Læs, hvad du skal opleve

Modeugen er lige om hjørnet. Fra den 30. januar til og med den 3. februar bliver København forvandlet til et modemekka, og hvor Copenhagen Fashion Week før var forbeholdt modepresse og indkøbere, er den nu blevet folkeeje.

Men hvad skal du opleve? Der er modeuge nok at vælge imellem, og derfor har IN udvalgt de 10 bedste modeuge-oplevelser til dig. Alle events er gratis.

Modeuge - for dig

Butiksåbning Bruuns Bazaar
Fra den 1. til den 2. februar fejrer Bruuns Bazaar åbningen af deres nye flagship store i Vognmagergade. Her præsenteres mærkets kollektioner for både mænd og kvinder, og ud over at opleve den nye butiks arkitektur, er alle de, som besøger butikken i weekenden, med i lodtrækningen om to gavekort til butikken til en værdi af 2.500 kr.

Vognmagergade 2, København K.

By Malene Birger fejrer 10-års jubilæum
Hele modeugen (fra den 30. januar til og med den 2. februar) Companys Original fejrer By Malene Birgers 10-års jubilæum, så kig forbi butikken på Frederiksberggade og deltag i konkurrencer om lækre By Malene Birger-items og en eksklusiv stylingsession med en af Company Originals personal shoppers.

Frederiksberggade 24, København K.

Muuse Pop-up-butik
Nu kan du eksklusivt få fingre i Muuses unikke kollektioner fra up-and-coming designere. Magasin åbner en pop-up store i anledning af modeugen, så kig forbi mellem den 28. januar og 3. februar og shop unikke pieces.

Psst, den 31. januar kan du købe en smuk skitse og få den signeret af Heidi Paula.

Magasin du Nord, stueetagen, Kgs. Nytorv 13, København K.

Fashion Flea
Lørdag den 2. februar kan du shoppe amok, når Korsgadehallen forhandles til en vintage-elskers drøm og et sandt shoppingmekka.

Entré: 35 kr.
Korsgadehallen, Korsgade 29, København N.

Fashion in Film Festival
Vi elsker modefilm, og designerne lader sig ofte inspirere af filmmediets muligheder. I år byder Fashion in Film Festival endnu engang på spændende visuelle oplevelser, så kig forbi og nyd samspillet mellem mode og film.

IN anbefaler: 'Drag Glamour: Lupe + Chumlum', Cinemateket, lørdag den 2. februar kl 19.00.

Læs mere om festivalens film, og bestil billetter på Dfi.dk.

Designmuseum Fashion talks
I forbindelse med den fantastiske særudstilling Pladecovers - Vinylens Revival - som i sig selv er et besøg værd - byder Designmuseet på Fashion Talks. Blandt andre designerne Mads Nørgaard og Henrik Vibskov fortæller om deres forhold til mode og musik.

Entré koster 125 kr. per person (studerende kun 50 kr.)

Apair-skoshow
Lørdag den 2. februar holder butikken Apair sko-modeshow, så kig forbi og se, hvilke skotrends, du skal satse på til næste vinter, alt imens du nyder lækkerier og hører god musik.

Ny Østergade 3, København K.

Shop med rabat i COS
Fra den 30. januar til og med den 2. februar giver COS dig 10 procent på alt, så kig forbi og køb din forårsgarderobe før dine veninder (eller sammen med dem!)

Østergade 33, København K.

Få lagt show-makeup hos MAC efter Peter Jensens modeshow
Fredag den 1. februar kl 13 holder den danske designer og årets vinder af Magasinfondens designpris, Peter Jensen, modeshow i Magasins Kong Hans sal. Selvom showet desværre ikke er åbent for alle, kan man efter showet få lagt show-makeuppen ved MACs Magasinstand, hvor MACs dygtige makeup-artister står klar med pensler og lækre beautyvarer.

Magasin du Nord, stueetagen, Kgs. Nytorv 13, København K.

Cph Finest-fest
Lørdag den 2. februar kan du drikke cocktails med modefolk og ligesindede til en eksklusiv fest på Hotel Skt. Petri.

Fra kl 22, Hotel Skt. Petri, Krystalgae 22, København K.

Find mange flere gode modeuge-oplevelser på Copenhagenfashionfestival.com.