MODEUGERNE

MODEUGEN 2015 | De bedste shows fra dag 1

IN tager dig helt tæt på Copenhagen Fashion Week, og viser dig de bedste shows og mest spektakulære outfits fra catwalken. Se de smukke billeder i artiklen

Modugens første dag bød på alt fra cool dansere i farverigt print hos Henrik Vibskov, til romantiske blomsterprints fra Ole Yde. INs moderedaktør, Line Givskov, tager dig helt tæt på de bedste shows under den københavnske modeuge, og deler sine oplevelser fra catwalken.

LÆS OGSÅ: MIN MODEUGE 2015 | Line Givskov

Lovechild 1979

Line Givskov:

Lovechild 1979 åbnede modeugen med show på Rådhuset, og viste en afbalanceret og brugbar kollektion i enkle snit, florlette materialer, stærke sommerfarver og både stærke grafiske print og romantiske blomsterprint. Styling og look var naturlig og underspillet og musikken cool. 

Freya Dalsjø

Line Givskov:

Freya Dalsjø viste en ny side af sig selv med en ss16 kollektion af feminine silhuetter, florlette materialer, og lyse styles i læder. Gudesmukke danske ”Victoria Secret Angel” Victoria Schriver, åbnede showet i en gennemsigtig enkel skjorte, trusser og høje stilletter, og samme underspillede sexede følelse gik igennem resten af showet. Det var et imponerende og flot show af modebranchens cool darling, og med denne kollektion beviser Freya, at hun er kommet for at blive.

LaLa Berlin

Line Givskov:

Det var første gang LaLa Berlin holdt show i København, og indvielsen blev holdt på Københavns Rådhus. Showet og kollektionen var gennemført og cool! Modellerne kom på catwalken med stramt hår, røde læber og store, rå smykker. Kollektionen var feminin, sexet og fuld af kant og rock'n'roll med et skønt mix af stærke farver som gul og blå, deres klassiske print, og et fint leg med blonder. Stort tillykke til brandet med denne flotte debut.

Stasia

Line Givskov:

Stasia holdt vanen tro show i de smukke omgivelser på Hotel D'Angleterre. Showet var en drøm af brugbare blonde-items til hverdag og eksklusive couture kjoler. Materialerne var eksklusive og farverne holdt i lyseblå, sort og hvid. Og så havde modellerne modeugens hidtil smukkeste hår.

Ole Yde

Line Givskov:

Det var intet mindre end et eventyrligt show af Ole Yde på Paustian på Østerbro. Showet var stylet med smykker fra Georg Jensens arkiv, og samme historiske følelse fandt man i Ydes yndige og gennemarbejdede SS16 styles. Der var leget med et skønt materiale-mix af silke, denim, boucle og pallietter, og designet på et niveau af international potentiale, men stadig med en brugbar tidsløshed, der gør det lige til at hoppe i, når den nye sæson nærmer sig.

Henrik Vibskov

Line Givskov:

Henrik Vibskov forstår at vække nysgerrighed og spænding blandt sit publikum, og Rådhuset var da også fyldt til randen, da showet startede ud med, at en flok af cool påklædte dansere, i print fra top til tå, blev ført ud til catwalken på små piedestaler blandt opslåede teltsejl i samme print. Musikken bragede ud i salen med cool beats, og man var oplsugt og draget med fra start til slut. Kollektionen, af den dygtige designer, var cool, æstetisk, unik og stærk. Vibskov har skabt et stærk DNA, der holder en tidsløshed og styrke på grund af det stærke og gennemarbejdede designarbejde og autentiske look. En imponerende kollektion at slutte dagen med.

LÆS OGSÅ: MODEUGE 2015 | IN streetstyle