MODEUGERNE

MODEUGEN BACKSTAGE | Skønhedstendenser fra Lala Berlin

Hår– og makeup artist, Nicci Welsh, tager os med backstage til Lala Berlins show under modeugen, for at vise de nye skønhedstendenser til SS17. Få ekspertråd og inspiration her.

Nicci Welsh er en eftertragtet hårstylist og makeupartist, som har været en del af skønhedsindustrien de sidste 25 år, og derudover driver hun Nicci Welsh Make-up Academy på Frederiksberg.

Nicci Welsh er et fast element under modeugerne i London, Paris, New York og selvfølgelig også København, hvor hun var hovedansvarlig for hår og makeup til Lala Berlin-showet i går aftes. IN mødte hende backstage til et par spørgsmål.

Q/A med Nicci Welsh om Lala Berlins SS17 show

Hvor kommer inspirationen bag looket til aftenens show fra?
”Jeg har lavet makeuppen og håret til showet på baggrund af Leylas (designeren bag Lala Berlin, red.) inspiration fra Josephine Baker, da hun besøgte Berlin om sommeren, lidt uden for storbyen. Derfor er temaet ’Urban Jungle’ og passer godt, da Josephine er mørk i huden. En Lala-pige er ’effortless’ – men har stadig en cool edge.”

Hvilket look har du kreeret til dette show?
”Det tilfældige hår som ligner, at man lige er vågnet op, minder mig om sommer – og er det perfekte look til Lala-pigen. Derfor har vi en mat tekstur i håret, huden er holdt simpel og clean og så er der vilde junglefarver på vipperne, for at skabe en cool edge.”

LÆS OGSÅ: BLIV KLOGERE PÅ MODEN | Lala Berlin - tørklædet, der kom om alles hals

Hvad er skønhedstendenserne til SS17?
”Vores tendens er farver på vipperne – brows og lashes er nogle af de vigtigste tendenser vi vil se. En masse farver til spring/sommer. For mig skal det være muligt for alle kvinder at bære det – noget kvinder kan gå med. Danske kvinder er ikke så glade for farver, de går meget i sort, derfor er det perfekt at få lidt farve ind i looket med makeuppen.”

Hvordan skal vi få de danske kvinder til at gå med farver på vipperne?
”Problemet med den blå mascara tilbage i 80’erne var, at den blev matchet med blå øjenskygge – altså mere med mere på. Nu handler det om simpelhed – det skal være clean og enkelt. Det skal blot være et lille flash af farver – det er det, der er anderledes, siden sidste gang det var en tendens.”
Prøv selv det farverige look med Acrylic Paint fra Mac, 195 kr. Fås online HER

Hvordan skal vi tage brug af skønhedstendenserne?
”Når jeg snakker farver, er det helt op til dig selv. En tendens skal ikke følges hvis du ikke føler den – du kan sagtens vælge en farve du mener passer til dig selv. Jeg tror det er vigtigt for ’normale’ mennesker, at de ikke lader sig rive med at tendenserne, fordi de tror, at de skal følges til punkt og prikke. Det er vigtigt at tage de tendenser man mener fungerer for sig selv. Hvis gul farve ikke passer og lilla er din yndlings, så er det den farve du skal bruge!”

Hvilke produkter er dine yndlings og vil du anbefale til vores læsere?
”Face and Body Foundation fra Mac er fantastisk til alle personer i alle aldre og hudtyper, da den lette konsistens er perfekt til den unge hud – men hvis du varmer den op i hænderne inden brug, er den perfekt til en moden hud og dækker mere. Specielt fordi den kan bygges op, alt efter hvor meget dækning der ønskes.
Face and Body Foundation, Mac, 50 ml., 245 kr. Fås online HER

Til håret er mit yndlings produkt Maximister fra Oribe. Den er fantastisk. Hvis du vil have en stram hestehale eller opsætning og vil undgå alle de fine fimre hår, er den helt perfekt for at få det rette look – blot spray den i vådt hår. Hvis du er en typisk skandinavisk kvinde med fint hår og ønsker volumen, kan du bruge den inden du føntørrer dit hår for at skabe et stort og lækker hår. Så det er en alt-i-en spray, som jeg elsker!”
Maximister Thickening Spray, Oribe, 200 ml., 250 kr. Fås online HER

Se billederne backstage til Lala Berlins SS17 show her:

LÆS OGSÅ: MODEUGE 16 | Streetstyle dag 1

Backstage til Lala Berlins SS17

LÆS OGSÅ: MIN MODEUGE 2016 | Q&A med blogger Maria Jernov