MODEUGERNE

Ny hovedsponsor for Copenhagen Fashion Week

Når Copenhagen Fashion Week til februar endnu engang er klar i modens tjeneste, er det med verdens førende makeup-brand Max Factor som hovedsponsor.

Det internationale makeup-brand vil gerne støtte udviklingen af nye, spirende talenter i branchen og lancerer derfor modeprisen Max Factor New Talent Award. Vinderen får sponsoreret et show, der både inkluderer location, produktion, modeller og makeup-look, og direktør for Danish Fashion Institute, Eva Kruse, er meget begejstret for den nye talentpris:

"Max Factor New Talent Award er en fantastisk gave til branchen. Awarden er med til at sikre, at der er fokus på de nyere talenter, og at de tilmed præmieres med en pris, der giver den vigtigste "valuta" for et nyt brand - et modeshow under Copenhagen

Fashion Week er med til at give de mindre mærker en unik mulighed."

Hvert år nomineres tre designtalenter, og sammen med en jury bestående af kreativ direktør Bjørn Bruun fra Bruuns Bazaar, manager Anne Christine Persson fra Copenhagen Fashion Week, chefredaktør Cecilie Christiansen fra Elle og makeup artist Mina Ingerslev og brand manager Nina Schaefer fra Max Factor kan DU være med til at afgøre, hvem vinderen skal være.

De første tre nominerede er Eluise, Wackerhaus og Louise Amstrup, og på www.newtalentaward.dk kan du klikke ind og kigge nærmere på deres profiler og give din stemme til den af designerne, du synes fortjener at vinde - Make Up Your Mind!