MODEUGERNE

Oh! by Kopenhagen Fur debuterer på den københavnske showscene

For første gang er det danske pelsaccessory-brand Oh! by Kopenhagen Fur til stede på den københavnske showscene. De er gået sammen med moderselskabet Kopenhagen Fur om et helt særligt event under modeugen.

Den centralt beliggende Brøndsalen på Frederiksberg danner rammen for Oh! by Kopenhagen Furs fremvisning af AW17-kollektionen bestående af tasker og taske-accessories med pels som fokus.

LÆS OGSÅ: Events du kan opleve under modeugen!

Ved showdebuten samarbejder Oh! by Kopenhagen Fur med Kopenhagen Fur, der tidligere selv, med stor succes, har holdt show under den Københavnske modeuge. Ikke nok med at Kopenhagen Fur er gået sammen med datter-selskabet Oh! by Kopenhagen Fur under modeugen, prøver de også kræfter med noget andet helt nyt. 

Der vil hverken være en catwalk eller traditionelle modeller til showet. Til gengæld vil der være en overraskelse og pels på en hidtil uset måde, når de slår dørene op til Brøndsalen, Frederiksberg. 

Psst.. Se med, når vi som noget helt nyt live-streamer showet og tager dig med behind-the-scenes på Modemagasinet INs facebookside, tirsdag den 31. januar kl. 20.00.

Om skiftet til at fremvise kollektionen med stort show udtaler Rebecca Munk Holst, Head of Oh!:

Oh! er på en lang rejse og under denne rejse har vi fundet vores klare DNA og kerneværdier. Vi mener, at vi nu har styrken og den internationale pondus til at kunne debutere med show, og vi glæder os til at vise vores nye kollektion. Derudover har Oh! også i de senest 6 måneder fået en del internationale kunder, som efterspørger at få visualiseret, hvad vi kan og står for, i form af et show. 

Oh! by Kopenhagen Fur mikser klassisk kollektionsfremvisning sammen med den såkaldte just-in-time-strategi. Det betyder du kan bestille enkelte klassiske styles fra kollektionen til nu-levering og ikke skal vente helt til efteråret for at få fingrene i noget fra AW17-kollektionen.

Behind the scenes-billede fra da Oh! by Kopenhagen skød kampagne-billeder.

LÆS OGSÅ: MIN MODEUGE | Med modeugens direktør Camilla Frank