MODEUGERNE

Print og luftige kjoler - se den københavnske modeuges bedste street style

Sæsonens modeuge er ved vejs ende, og har været spækket med nye kollektioner, håndsprit og inspirerende looks. På trods af at modeugen denne gang har været på andre præmisser end tidligere, har gadebilledet stadig været fyldt med flotte outfits. Se de bedste street style-looks her

Efter tre intense og solrige dage i modens tegn, lakker denne sæsons modeuge mod enden. 
Den københavnske modeuge har givet os en forsmag på alle de nye kollektioner og items, som rammer butikkerne til foråret/sommer 2021 - og du kan godt glæde dig! 

Modeugen har i denne omgang budt på et hav af smukke styles, chikke mundbind og smarte hybridløsninger. Quilt, høje hæle, læder, vilde prints og en bred vifte af farver er bare nogle af sæsonens helt store tendenser, hvor det elegante og sofistikerede look, som vi efterhånden er elsket over hele verden for, kommer til sin ret.

LÆS OGSÅ: Se de bedste street style-looks fra modeugens dag 2

Verdens måske mest cool street style

Udover de mange nye kollektioner, som blev præsenteret, har modeugen traditionen tro budt på en masse cool street style i de københavnske gader. Luftige sommerkjoler, tern, flip-flops og en neutral farvepalette har blandt andet været med til at dominere gadebilledet - og vi har spottet danske stilikoner som b.la. Pernille Teisbæk, Emili Sindlev og Lotte Freddie.  
Hvis du heller ikke er mættet af modeugens flotte outfits, kan du lade dig inspirere af street style-billederne i nedenstående galleri. 

SE MODEUGENS BEDSTE STREET STYLE-LOOKS HER

Se alle de bedste street style-looks fra Københavns modeuge

LÆS OGSÅ: 90'er farver, masser af denim og sofistikerede outfits - se de bedste street style-looks fra modeugens dag 1