MODEUGERNE

Sådan har Munthe set ud gennem årene

Det danske modehus Munthe holder sit første show i flere år til den kommende modeuge. IN har været et smut i arkiverne for at se, hvordan Munthe har udviklet sig gennem årene

Det danske modehus Munthe er tilbage på den københavnske modeuges program.

LÆS OGSÅ: Munthe flytter ikonisk butik

Den danske designer Naja Munthe grundlagde i 1994 modehuset Munthe plus Simonsen sammen med Karen Simonsen. De havde kæmpe succes, og Munthe plus Simonsen havde supermodeller som Cindy Crawford og Helena Christensen i front. Men indkomsten hang ikke sammen med udgifterne til store supermodeller og vilde shows, så modehuset gik i betalingsstandsning, og det endte med, at Karen Simonsen forlod firmaet i 2009.

I 2014 tog Naja Munthe så det sidste skridt, der gjorde Munthe plus Simonsen til det, det er i dag, nemlig “bare” Munthe, da hun slettede Karen Simonsens navn fra modehusets. Og nu er hun altså tilbage på showkalenderen med fuld styrke.

IN kommer til at dække Munthes show, der bliver vist torsdag kl. 15.00 i næste uge, massivt på alle digitale platforme. Du kan altså følge med her på siden, på INs Facebook-side og på Instagram @modemagasinet_in.

Men indtil da har IN været et smut i arkiverne for at se, hvordan magasinet har portrætteret Munthe, siden det i 2014 skiftede navn til det nuværende.
Tag et kig i galleriet nedenfor. 

Munthe gennem årene

LÆS OGSÅ: Det skal du vide om den kommende modeuge

Læs mere om: