MODEUGERNE

Se de bedste street style-looks fra modeugens dag 2

Ind imellem modeshows, events og årets alternative hybridløsninger kan man spotte velklædte kvinder i Københavns gader. Her er der mindst lige så meget inspiration at hente, og tidens hotteste trends kommer for alvor til udtryk. Se modeugens bedste looks fra dag 2.

København står i denne uge i modens tegn, selvom alt er vendt på hovedet. Den coronavenlige modeuge byder på en masse håndsprit og ansigtsmasker, lidt færre mennesker og lidt mere afstand - men det ændrer ikke på, at der er mindst lige så meget inspiration at hente som altid. 

Massere af velklædte kvinder 

Udover de mange inspirerende modeshows og nye kollektioner, som bliver vist frem under modeugen, kan man i gadebilledet finde mindst lige så meget inspiration - og heldigvis kan man trods corona stadig spotte massere af velklædte kvinder på vej imellem events. 
Sæsonens helt store tendenser byder bl.a. på elegante og sofistikeret looks med høje hæle, cool minitasker, pænt læder, vilde prints, masser af denim og en farvepalette, der spænder fra den evigt populære beige til skrappe nuancer af pink, rød og grøn.
På modeugens anden dag blev Danmarks nok største it-girl Pernille Teisbæk spottet i en cool Ganni-kjole, der med sine puffy ærmer og store, elegante krave, gav den ellers rå læderkjole et feminint touch. Stylet med et par hvide tennissokker i et par grove Prada-sko, var Pernille Teisbæks outfit et perfekt eksempel på kontrastfuld styling af feminine og maskuline styles.
Hvis du scroller nedad, kan du se Pernille Teisbæk og mange andre inspirerende street style-looks fra modeugens anden dag.

SE MODEUGENS BEDSTE LOOKS FRA DAG 2

Læs mere om: