MODEUGERNE

SHOW | By Malene Birger viste dekadence på dansegulvet – og satte det hele til salg med det samme

By Malene Birger sendte ’en ny pige’ på catwalken, klædt i dekadence direkte til dansegulvet. Og så satte det danske modehus hele kollektionen til salg med det samme efter den nye 'See Now, Buy Now'-salgsmodel.

By Malene Birger - See Now, Buy Now

- I want to be a new girl, lød det fra højtalerne, da By Malene Birger sendte modellerne ned ad catwalken i husets AW17-kollektion. Og det blev hun, en ny pige.

Først og fremmest fordi By Malene Birger har taget den beslutning at sætte kollektionen til salg direkte efter showet, hvilket i internationalt perspektiv er det nye.

Den såkaldte 'See Now, Buy Now'-salgsmodel har vundet indpas hos modehuse som Burberry, Tom Ford og Ralph Lauren, men det har været en relativt uprøvet model i dansk regi.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | By Malene Birger

Men tøjet reprænsenterede også en new girl. Christina Exsteen, By Malene Birgers chefdesigner, viste fra første look en masse glimmer (der var glimmer på alt!), og hele showet var indbundet i en meget ung feeling, uden at By Malene Birgers eksklusivitet led under det.

Der var hættetrøjer og støvler, der er Kardashian-lillesøsteren Kylie Jenner værdig. Men der var også lange frakker, ræve om halsen og skulpturelle jakkesæt med peplumagtige former. Ren dekadence på dansegulvet.

By Malene Birger har for alvor startet festen. Allerede nu, så du ikke behøver at vente til efteråret. Se og køb By Malene Birgers AW17-kollektion HER og se billeder fra showet herunder i galleriet:

By Malene Birger AW17

LÆS OGSÅ: SHOW | Cecilie Bahnsen klæder den danske kvinde i den britiske skoleuniform