MODEUGERNE

SHOW | Munthe var street med street på - og fantastisk smuk

Munthe inviterede til show i en skate park, hvilket var et perfekt match til kollektionen, som var Naja Munthes mest ’street’ til dato.

Det var en masse teenagedrenge på skateboard, der åbnede Munthes AW17-show, da Naja Munthe kom tilbage til modeuge-kalenderen i Copenhagen Skate Park i går. Og gadens indflydelse var sigende for hele showet.

Munthe lagde ud med tracksuits og hættetrøjer, og de lange bukser var beskidte i bunden af skaterparkens snavs. Gaden og dens streetwear havde altså direkte indflydelse på Naja Munthes kollektion. Der var en særlig ung energi, som virkelig klædte brandet, der gik selvstændigt i 2014 efter bruddet med Karen Simonsen.

LÆS OGSÅ: MIN MODEUGE | Med designer Naja Munthe

Men selvom streetwear klart var definerende for kollektionen, var Munthe rig på smukke, feminine detaljer, og den støvede, mørke blå farve, som efterhånden er en signatur for Munthe, var fint akkompagneret af skarp rød og plisseringer i guld og sølv. Meget ’munthesk’.

Munthe byder på noget særligt stærkt

Naja Munthe sagde før showet til IN, at hun havde besluttet sig for at komme tilbage til showkalenderen, fordi hun havde noget særligt til os:

- Munthe er tilbage på showkalenderen denne gang, fordi vi har en superstærk kollektion, som virkelig fortjener at blive vist i sin helhed. Temaet er et andet, setuppet er et andet, og hele feelingen i kollektion er en anden, end den har været før, så for mig er det meget naturligt at vise den nu i sin helhed, sagde hun.

Og Munthe havde virkelig noget særligt til os. Kollektionen var sindssygt stærk, og der var ingen tvivl om, at modebranchen forlod den store skate park grundigt tilfreds med det hele.

Naja Munthe selv var klædt i en T-shirt med teksten ‘Pussy Grabs Back’, et budskab gæsterne ligeledes kunne putte i munden, fordi samme tekst prydede små, fine lyserøde chokolader. Tag den, Donald Trump - og tak for et fantastisk show, Naja!

Se hele Munthes show her:

LÆS OGSÅ: SHOW | By Malene Birger viste dekandance på dansegulvet – og satte det hele til salg med det samme