MODEUGERNE

SHOW | Oh! by Kopenhagen Fur tog moden tilbage til naturen

Med et spektakulært danseshow viste det danske pelsaccessoriesbrand Oh! by Kopenhagen Fur en efterårskollektion inspireret af nature og dens farver. IN mødte chefdesigner, Rebecca Holst, lige efter showet.

Det blev en noget anderledes modeugeoplevelse, da det danske accessoriesbrand Oh! by Kopenhagen Fur tirsdag aften viste dets AW17-kollektion på Frederiksberg i København. Pelsmoden blev nemlig vist frem med et danseshow i stedet for den klassiske catwalk.

- Det har været vigtigt for os at kunne vise accessories på en fed og ny måde med et danseshow i stedet for en traditionel catwalk, for eftersom vi kun udvikler accessories, ville det ikke give så meget mening også at vise tøj på en catwalk, siger Rebecca Holst.

Rebecca Holst er Head of Oh! by Kopenhagen Fur, hun tegner den kreative linje. IN mødte hende lige efter showet.

Modellerne stod på hvert deres dansepodie, som Gud havde skabt dem. De var kun iklædt undertøj, bodypaint – og så en masse pelsaccessories bestående af blandt andet tasker og Oh! by Kopenhagen Furs populære nøgleringe. Og ligesom modellerne var helt naturlige, var hensigten også at skabe en kollektion med rod i naturen.

LÆS OGSÅ: Oh! by Kopenhagen Fur debuterer på den københavnske showscene

- Det er igen det her ’back to nature’, til det natulige, til de organiske elementer i designet, fortæller Rebecca Holst, der er Head of Oh! by Kopenhagen Fur, til IN lige efter showet.

Oh! by Kopenhagen Furs har en stærk forbindelse til naturen. Accessoriesbrandet er nemlig et datterselskab af den danske pelsvirksomhed Kopenhagen Fur, som er ejet af de mere end 1.500 danske minkavlere, der har farme fra Nordjylland til Bornholm og repræsenterer en af Danmarks største eksportmarkeder. Naturligheden kommer derfor helt naturligt, og det var især kollektionens mange jordfarver, der gjorde det tydeligt, at inspirationen var hentet udenfor.

Du kan altså forvente brune, naturlige jordfarver til efteråret, hvis du spørger Oh! by Kopenhagen Fur, og en af kollektionens højdepunkter var en skuldetaske med en fin firkantet minkdetalje, der nok skal blive et hit.

Se showet i videoen her og se backstagebilleder nederst i galleriet:

Oh! by Kopenhagen Fur AW17

LÆS OGSÅ: MIN MODEUGE | Med INs moderedaktør Louise Amstrup