Designers Remix vinterkollektion 2013

MODEUGERNE

Til modeshow hos Designers Remix: Se kollektionen

Designers Remix holdt kreativt modeshow med hospitalstema. Se billederne

Designers Remix holdt spændende og opfindsomt modeshow i modeugen, i sidste uge.

I stedet for det sædvanlige catwalkshow, blev gæsterne inviteret ind i et hospitalsunivers, hvor man allerede ved indgangen blev mødt af en model, forklædt som sygeplejerske, og selve bygningen, showet blev holdt i, var en gammel bankbygning, hvilket gav showet ekstra kant og stemning.

Charlotte Eskildsen, som er chefdesigner for Designers Remix, har endnu engang hevet de kreative og skønne ideer op af hatten. Vinterkollektionen 2013 bestod af klæder i behandlet uld, med et råt udseende. Ulden blev brugt til alt fra kasketter, pumps, jakker og nederdele - naturligvis tilsat fine striktrøjer med det helt rigtige snit.

Charlotte Eskildsen mestrer hver gang at give publikum en oplevelse, og denne gang var stylingen, som Kim Grenaa og Uffe Buchard stod for, gennemført ned til mindste detalje. Modellerne havde sygeplejer-sakse i lommen og gammeldags sygeplejer-huer på hovedet.

Her på IN-redaktionen drømmer vi især om den creme-farvede bomberjakke og en af de bløde strik, som vi spår bliver revet væk, når de kommer i butikkerne til efterår.

Se de 10 flotteste looks fra Designers Remix' vinterkollektion 2013.