SHOPPING

10 af de smukkeste diamantringe

Gaver i små æsker vækker glæde. Uanset om de er fra dig selv eller fra en af dine nære. Her er 10 smukke diamantringe, der er fantastiske som gave – eller måske endda som forlovelsesring.

Diamanter er og bliver noget helt særligt. De kommer, ligesom mange andre materialer, i forskellige former og farver. Der findes efterhånden et hav af diamanter i øreringe, ringe, halskæder og armbånd.

LÆS OGSÅ: Skal man give sin forlovelsesring tilbage?

Diamantringe som forlovelsesringe

Diamantringe er oplagte forlovelsesringe, men du kan sagtens investere i en ring til dig selv – den vil holde i mange år og måske endda engang gå i arv. Der ses også en trend i at gå med diamantsmykker til hverdag. Flere og flere smykkebrands laver diamantsmykker, der er en smule lavere i prisen og som er mere atypiske end de klassiske forlovelsesringe. F.eks. kan du få en statement- eller emoji ring med diamanter. De vil helt sikkert ikke blive forbundet med et kommende bryllup.

Hvad end du går og drømmer om af diamanter, så er der i hvert fald skøn inspiration at hente her, hvor vi har fundet 10 af de smukkeste diamantringe.

10 smukke diamantringe - til dig selv eller som forlovelsesringe

Diamantring med grøn sten

En skøn diamantring med den fineste grønne sten, der funkler og skinner så flot. Den vil uden tvivl pynte din hånd flot og gøre dine fingre ekstra bemærket. Selv om den har en markant farve, så vil den sagtens kunne styles med neutrale farver og tone dit look lidt ned.

Anpé Atelier CPH, 15.300 kr. Kan købes online HER

Rå diamantring

En mere rå og cool diamantring, der skiller sig ud fra mængden af de mere feminine og klassiske diamantringe. Dens volumen giver god fylde på fingeren og vil uden tvivl skabe opmærksomhed.

Marlene Juhl Jørgensen, 8.000 kr. Kan købes online HER

Diamantring i hvidguld

En flot og elegant ring i hvidguld med funklende diamanter. Dens grafiske og mere markante form, gør den særlig unik. Den ligner ikke så mange andre diamantringe. Derudover vil den fungere godt på både ringfinger og pegefinger.

Messika, 13.355 kr. Kan købes online HER

Diamantring med perle

En skøn, feminin og ekstravagant diamantring, der ud over den smukke diamant har en flot grå perle. Dette er den perfekte diamantring, der både har noget ekstra samtidig med den er simpel og enkel i sit udtryk. Den vil du sagtens kunne bære til både hverdag og fest.

Mizuki, 3.583 kr. Kan købes online HER

Diamantring med stjerneskud

Hos Ole Lynggaard ved de, hvordan man laver smukke ringe med diamanter. Det er svært at vælge mellem så mange flotte ringe, der alle sammen skinner og skiller sig ud på hver deres måde. Men særligt denne ’shooting star’ fortjener en plads på ønskesedlen.

Ole Lynggaard, 14.500 kr. Kan købes online HER

Tre diamantringe i én

Hvad er bedre end én diamantring? Det er selvfølgelig tre! I dette utroligt smukke sæt af ringe, får du nemlig hele tre guld diamantringe sat sammen i det smukkeste udtryk, der vil pynte din hånd og give mange beundrende blikke.

 

Spinelli Kilcollin, 20.156 kr. Kan købes online HER

Diamantring i rosaguld

Maria Blacks eksklusive smykkelinje laver smukke ringe, der ovenikøbet er til at betale. Denne smukke diamantring i rosaguld vil være fin til forår og sommer.

Maria Black, 3.000 kr. Kan købes online HER

Diamantring med runde flader

Der er bare noget over sølv og diamanter sammen. Det fungerer uden det bliver for meget og det er mere afdæmpet, så det også kan bruges til hverdagsoutfittet. Denne fine diamantring fra Josina med de smukke runde flader, giver et anderledes touch og vil sidde pænt på din ringfinger.

Josina, 6.675 kr. Kan købes online HER

Diamantring med V-form

En mere klassisk diamantring med et skævt touch. Den flotte V-form fungerer altid godt på fingrene. Denne ring vil ikke kun give dig et glitrende flot look til den næste fest, men også give et ekstra pust til din striktrøje som del af dit arbejdslook.

Stone and Strand, 4.144 kr. Kan købes online HER

Kunstnerisk diamantring

Med associationer til små skyer og den skønne gyldne farve er denne diamantring både simpel og ekstraordinær på samme tid.

Vieri Responsible Fine Jewellery, 7.425 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Find inspiration til din brudekjole