SHOPPING

10 par bukser med vidde

Bukser med vidde er ikke kun komfortable – de er også smarte til enhver lejlighed. Her er 10 af sæsonens mest cool par bukser med vidde, som kan shoppes online lige nu.

Bukser med vidde er cool og behagelige at bære – kan man ønske sig mere? Lige netop den kombination har gjort viddebukserne meget populære over den sidste årrække, og det er der ikke noget, at sige til.

LÆS OGSÅ: 7 måder du kan style dine bukser med vidde

Der findes et hav af modeller, og der findes derfor et par til enhver smag. Hvad end om du er til de stilrene i beige eller hvid, eller om du er mere til de pyntede eller farvede bukser med vidde, vil du helt sikkert kunne finde et par, der hører til i din garderobe.

Bukser med vidde til enhver anledning

Endnu en fordel ved viddebukserne er, at de kan bruges til alle lejligheder – både til hverdage og til festlige arrangementer. Det hele afgøres af, hvad du styler viddebukserne med. Du kan for eksempel style viddebukserne med en fin blazer, høje stiletter og en elegant clutch, eller style dem med en statement T-shirt og et par fede sneakers (psst… se sæsonens fedeste sneakers lige her). Det er heldigvis – som med så meget andet – kun fantasien, der sætter grænserne!

Hvis du ønsker mere inspiration til, hvordan du kan style viddebukserne med dine yndlings items fra garderoben, kan du læse denne guide til 7 forskellige stylinger af bukser med vidde.

Bukser med vidde til enhver smag

Herunder finder du 10 forskellige par bukser med vidde, som er både komfortable og enormt cool. Der vil helt sikkert være mindst ét par, der vil falde i din smag!

LÆS OGSÅ: 11 lette bukser med vidde, du vil elske på de varme sommerdage

Sorte bukser med vidde

Det gode ved sorte bukser er, at du med sikkerhed vil kunne bære dem til enhver overdel. Om du vil holde sættet helt sort, eller om du vil tilføje en farvet T-shirt, er helt op til dig. En neutral underdel, gør det nemmere at springe ud i lidt farver.


By Malene Birger, 1.599 kr. Kan købes online HER

Røde bukser med vidde

Prada har lavet de sejeste røde bukser med vidde, som du kan style med en basic T-shirt til hverdag eller en lækker blonde bodystocking til fest. Disse bukser vil se godt ud til et par sko med lidt hæl.


Prada, 3.620 kr. Kan købes online HER

Viddebukser med bindebånd

Et par lækre viddebukser med bindebånd til taljen. Et sikkert valg, da bukserne bærer en neutral farve, der kan passe til lidt af hvert.


Soft Rebels, 699,95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 3 måder, du kan style din statement T-shirt på

Viddebukser med tern

Alt med tern hitter lige nu. Det ternede mønster er med til at give sættet lidt kant, og kan nemt pifte en hvid eller sort T-shirt op.


Acne Studios, 2.980 kr. Kan købes online HER

Sommerlige bukser med vidde

Disse bukser skriger på sommer og sol. De udstråler glæde og selvsikkerhed, og ville både kunne gå med en hvid trøje, og en matchende lyserød eller lilla trøje, hvis du tør våge dig ud i en vildere farvekombination.


Stine Goya, 1.000 kr. Kan købes online HER

Bukser med vidde og smukke detaljer

Knapper her og der, kan give dit outfit et chikt twist. Til festen er de så tjekkede med en bodystocking og en blazer, samt et par høje stiletter.


Tory Burch, 3.395 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 12 flade sandaler, der hitter

Bukser med vidde i denim

Hvis der er noget, der har hittet de sidste par år, er det denim – om du så bærer dobbelt denim eller ej. Det gode ved et par denim bukser er, at du kan bruge dem både til hverdag med en afslappet trøje, men også til fest med et par flotte stiletter.


Joseph, 2.840 kr. Kan købes online HER

Elegante viddebukser

Hvis du skal til et fint arrangement, vil du være glad for at kunne hive disse viddebukser ud af dit klædeskab. De er så smukke. Style dem med din favorit overdel og en festlig clutch.


Max Mara, 3.170 kr. Kan købes online HER

Lyserøde bukser med vidde

Lyserød er in i år, og går godt året rundt. Match de lyserøde viddebukser med lige den farve, du vil – det er kun fantasien, der sætter grænser.


2ND Day, 800 kr. Kan købes online HER

Bukser med vidde i beige

Overalt på catwalken gennem de sidste par modeshows, er der spottet en elegant, tjekket og klassisk farve: beige. Beige er et kæmpe hit i år, og det vil fortsætte. Derfor er det ikke en dårlig idé at gå ud og investere i et par beige viddebukser.


Lovechild 1979, 1.600 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 5 kjoler til hverdag og fest