SHOPPING

10 fashionable gummistøvler

Mange forbinder gummistøvler med at være barn og pjaske rundt i vandpytter uden at få våde fødder. Men har du nogensinde tænkt over at gummistøvlen både kan være praktisk og fashionabel på samme tid? Se med i ”gummiguiden” om fashionable gummistøvler.

Smart i gummistøvler

Gummirøjserne har fået et kærtegn fra forskellige brands de senere år, og det har gjort, at de er kommet ind i modebilledet som støvler, der sagtens kan indgå i et smart outfit. Der findes både gummistøvler i korte og lange modeller og i alle regnbuens farver, men det er også muligt at få en gummistøvle med hæl eller flere detaljer. Uanset hvilke gummistøvler du vælger, er det vigtigt. at gummistøvlen afspejler din personlige stil, så du føler dig komfortabel og samtidig stilfuld. Gummistøvlen i sin originale form er ikke særlig sexet, men flere brands har lavet en blanding mellem en gummistøvle og en Chelsea-støvlen – altså den pæne klassiske støvle lavet i gummimateriale. Det gør gummistøvlerne mere hverdagsvenlige, så du (næsten) ikke behøver at have skiftesko med på regnvejrsdage.

LÆS OGSÅ: 15 stilfulde regnjakker

Se 10 gummistøvler til regnvejr og festival her

Gummistøvle med kort skaft

H2o-Fagerholts nye, korte gummistøvle kommer til at være uundgåelig i gadebilledet til efteråret. Med dens matte overflade og pop af neon er den nem at style til både bukser og kjole.

H2o-Fagerholt, 820 kr. Kan købes HER

Den friske gummistøvle 

Vejret er måske gråt og kedeligt, men med denne lilla gummistøvle bliver vejret hurtigt lidt sjovere. Hold sommeren i live med en frisk farve – også selv om det regner.

Bogs, 437 kr. Kan købes HER

Den klassiske gummistøvle

En klassisk gummistøvle i Chelsea boot-stil fra Hugo Boss passer perfekt til et par jeans.

Hugo Boss, 799 kr. Kan købes HER

Gummistøvler med dyreprint

 

Leopardprint er en evig klassiker i modebilledet. Med denne fashionable gummistøvle kan du nemt tage det populære print videre til efterårets regnfulde dage.

 

Hunter, 1.110 kr. Kan købes HER

Gummistøvler med snører

De fleste kender – og elsker - Ilse Jacobsens enkle gummistøvler, og vi forstår godt hvorfor. De findes både i korte og lange og i et hav af smukke farver. Ilses Jacobsens gummistøvler med snører vil forblive en klassiker i de regnfyldte tider, og er en investering værd.

 

Ilse Jacobssen, 1100kr. Kan købes HER

Den feminine gummistøvle

Leder du efter en mere feminin gummistøvle, så vil disse fra samarbejdet mellem Simone Rocha og Moncler falde i god jord.

 

Moncler x Simone Rocha, 1.995 kr. Kan købes HER

Den hvide gummistøvle 

Lys de mørke, regnfulde dage op med disse hvide gummistøvler. Ikke alt behøver være i de mørke nuancer om efteråret.

 

See by Chloé, 1.485 kr. Kan købes HER

Den bæredygtige gummistøvle

Samarbejdet mellem Stella McCartney og Hunter har resulteret i en bæredygtig gummistøvle, hvor gummiet kommer fra et plantebaseret alternativ til neopren. Den chunky gummistøvle passer perfekt til et råt hverdagslook med jeans eller som kontrast til en kjole og tykke strømper.

 

Stella McCartney x Hunter via Mytheresa, 2.610 kr. Kan købes HER

Gummistøvle med hæl

Chloés fortolkning af Wellington-gummistøvlen samler mange af sommerens store trends med en firkantet snude, kraftig hæl og en skøn nude farve.

 

Chloé, 2.045 kr. Kan købes HER

Gummistøvle med frynser

En feminin og legesyg gummistøvle, der med garanti vil skabe en masse opmærksomhed.

Bernardo, 975 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: Sådan ser du fashionabel ud i regntøj