SHOPPING

10 festlige clutches

Ethvert festoutfit er først fuldendt med en lækker og festlig clutch – og den finder du her!

Pift dit outfit op med en festlig clutch

Clutchen er til festlige anledninger et oplagt alternativ til tasken og pungen på grund af dens størrelse, og desuden en super festlig accesorry. Hvis du leder efter et item, der vil pifte dit outfit op, vil en clutch være lige netop dét, du søger!

LÆS OGSÅ: De smukkeste gallakjoler

Clutches er yderst moderne, da de er med til at give ekstra elegance og lethed til dit look, og derudover er de nemme at have med rundt – også på farten.

Der findes et hav af forskellige typer clutches, i former og størrelser, og med detaljer i form af alt fra diskrete lynlåse til fashionable skulderkæder eller håndledsremme. Derfor vil du helt sikkert også have let ved at finde en clutch, der falder lige i din smag, og udgøre prikken over i’et til dit næste festoutfit.

Clutches til din næste fest

Herunder finder du 10 lækre og festlige clutches, der vil fuldende dit outfit til den næste fest.

LÆS OGSÅ: 5 kjoler til både hverdag og fest

Festlig clutch, der går all in

Gå all in på glitter med denne clutch fra Jimmy Choo. Du ville kunne style den til ethvert festligt outfit! Den vil stå ekstra frem til aftenens fester når danselyset rammer dig og får fat i glimmeret.


Jimmy Choo, 5.415 kr. Kan købes online HER

Clutch, der kan lidt af det hele

Denne clutch kan både bruges til de lidt mere afslappede arrangementer, samt de festlige begivenheder. Den går nemlig både godt sammen med et par jeans og en skjorte, eller en festlig kjole.


Day et Birger Mikkelsen, 799 kr. Kan købes online HER

Elegant og festlig clutch

Denne fine og elegante clutch fra Bottega Veneta kan gå til stort set alle finere anledninger. Skal du til et bryllup eller en fin middag, vil den helt sikkert være din bedste ven. Gå med dit yndlings outfit og tilføj clutchen – det vil ikke skuffe.


Bottega Veneta, 10.455 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 clutches til sommer

Klassisk clutch

Hvis du er til den klassisk sorte, er der her et bud på en clutch fra Leo Wulff. Med en fin sølvfarvet detalje, kan du glædeligt tage alle dine favorit sølv- og hvidguldssmykker på, og du vil skabe en cool sammenhæng mellem dine accessories.


Leo Wulff, 2.250 kr. Kan købes online HER

Clutch med feminin detalje

Klassisk med et tvist kan man kalde denne fine clutch fra Ralph & Russo. Den har et klassisk snit, den passer til det hele, men de rosegold detaljer skaber et feminint twist, som du ikke vil være foruden til aftenens store fest.


Ralph & Russo, 16.800 kr. Kan købes online HER

Minimalistisk clutch

Du kan med fordel tilføje lidt lysere items til dit festlige outfit. Der vil denne clutch tilføje prikken over i’et til den finere begivenhed. Selvom den fremstår meget enkel, tilføjer den en masse elegance til outfittet.


Saint Laurent, 7.100 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 15 stiletter til fest

Farverig clutch til fest

Hvis du tør springe ud i lidt farve, er der her et gult eksempel på en festlig clutch. Den kan styles til de mørkere kjoler, og man kan skabe en rigtig flot kontrast ved at bære noget mørkebrunt sammen med denne gule farve.


Markberg, 1.199 kr. Kan købes online HER

Fest med fest på!

Findes der en festligere clutch end denne, der både består af leopard-print og glitter? Det tror jeg ikke. Den her clutch er det perfekte match til aftenens festlige begivenheder, hvor du skal til lækker middag om aftenen og derefter ud og lufte danseskoene.


Dolce & Gabbana, 22.025 kr. Kan købes online HER

Clutch med mønster

By Malene Birgers items altid holder stik. Denne clutch ikke en undtagelse. Style den med et par blå jeans, en hvid skjorte eller bodystocking med en blazer udover og stiletter. Et fornemt outfit der vil gå godt til festlige arrangementer.


By Malene Birger, 299 kr. Kan købes online HER

Elegant clutch

Fest og farver med Louboutin skuffer aldrig. Pift dit outfit op med denne clutch, som har den smukkeste grønne farve. Den går helt perfekt til den lille sorte, eller en rød kjole hvis du vil gå all in på farver.


Christian Louboutin, 7.090 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 11 smukke tasker til fest