SHOPPING

10 skønne stiletter med rem

Er du i tvivl om, hvad du skal gå i hele sommeren? Her har du 10 bud på smukke stiletter med rem, der passer perfekt til forårets festlige anledninger.

Stiletter med rem har længe været en klassiker, men bliver især i år et musthave. Om remmen er pompøs og markant, eller lille og simpel, er det detaljer på anklen, som hitter til sommer.

LÆS OGSÅ: Forårets vildeste sko og stiletter

Stiletter med rem – en sko med fordele og ulemper

Stiletten med rem har, ligesom andre høje sko, sine fordele og ulemper. Ikke nok med, at remmen er en feminin og fin detalje, giver remmen også noget støtte, som kan hjælpe en del kvinder, når det kommer til at gå i høje hæle hele aftenen. Dog kan remmen skære nogle ben, så de ser kortere ud. Derfor er stiletter med rem ofte anbefalet piger med lange ben. Man må aldrig lade sig begrænse, så prøv dig frem – måske er en smal rem bedre til dine ben?

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

I galleriet herunder finder du 10 forskellige stiletter med rem – måske du finder lige præcis den, du skal gå sommeren tynd i? Om det er til bryllupper eller byture, er vi sikre på du kan finde dig noget inspiration.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du af med hård hud på fødderne

10 skønne stiletter med rem

Læs mere om: