SHOPPING

10 smykker, der er værd at investere i

Der er visse klassiske og tidløse smykker, som enhver smykkesamling burde indeholde. IN har samlet 10 af de smykker, som er værd at investere i.

Idéen om at have klassiske statement pieces i din garderobe, som jeans og T-shirts, gør sig faktisk også gældende for smykker.

Den perfekte diamantørering eller kædehalskæde vægter lige så højt i din garderobe, som dine yndlings jeans og T-shirt. Klassiske smykker kan bruges hver dag til alle typer outfits. Lige fra Teams-opkald til cocktails med veninderne, når verden åbner igen. 

Læs også: 9 designertasker, der aldrig går af mode

Nedenfor har vi samlet 10 tidløse og klassiske smykker, der passer ind i enhver garderobe.

10 klassiske smykker, du aldrig bliver træt af

1. Perleørestikker

Der er en grund til, at ørestikkerne er de første man får i, når man får piercet ørene. Ørestikken er nemlig både behagelig og så passer den til alt. Vælg et par perleørestikker med en lille sten i neutrale farver, dem vil du sent blive træt af. 

Mizuki 14-karat guld, perle- og diamantøreringe. De koster 4.822 DKK, Køb dem HER

2. Guld creoler

En klassisk ørering, du sent bliver træt af, og som fås i et hav af størrelser. Fælles for dem alle er, at de giver dit look et feminint tvist, uden at fylde for meget.

Jennifer Fisher mini Jamma guldbelagte creoler. De koster 2.782 DKK, Køb dem HER

3. Armbånd

Pynt dit håndled med et enkelt armbånd, eller giv den mere gas ved at tilføje et par stykker. De er enkle og passer derfor til stort set alt - fra en strikket sweater til en fin cocktailkjole.

Sophie Buhai klassisk cirkel armbånd. Det koster 3.060 DKK, Køb det HER

4. Guldhalskæde

Tykke eller tynde guldhalskæder kan pifte ethvert outfit op. En kraftig guldhalskæde kan give kant til dit outfit mens en tynd kæde, giver et mere feminint udtryk.

Laura Lombardi Calle guld-belagt halskæde. Den koster 1.298 DKK, Køb den HER

5. Perlehalskæde

Perlehalskæden har været en del af mange kvinders smykkesamling i årtier, og med god grund: de går aldrig af mode.

Mejuri perlehalskæde. Den koster 2.442 DKK, Køb den HER

Læs også: Fjällrävens nye kollektion giver dig endnu mere lyst til at komme udenfor

6. Signet ring

Stemplet med dine eller dine børns initialer, glitrende med diamanter eller blot skinnende og enkel. En signet ring er den mest alsidige ring, som kan gå i arv i generationer. 

Retrouvai Love diamant og 14 karat guld signeret ring. Den koster 16.544 DKK, Køb den HER

7. Flere ringe i én

Du kender med garanti Cartiers klassiske Trinity-ring, og denne kan lidt det samme men med mere til. Ringens diamanter og snoninger giver nemlig ringen et eksklusivt pift.

Spinelli Kilcollin Sonny set of three 18-karat guld diamant ringe. Den koster 17.310 DKK, Køb den HER

8. Farverige sten

Guld- og sølvsmykker kan give ét look, mens en farvet sten kan give noget helt andet. De farvede sten tilføjer dimension til en ellers neutral smykkesamling - og så kan du faktisk forstærke farven i dine øjne, hvis du vælger en sten, der matcher din øjenfarve. 

Agmes små Lena øreringe. De koster 3.648 DKK, Køb dem HER

9. Stålur

Et stålur er den nemmeste (og mindst dyre) vej ind i lukusurverdenen – især hvis du er til de kendte mærker som Cartier, Rolex, Omega og Tag Heuer. Og ståluret er heldigvis utrolig alsidigt og passer til enhver anledning og outfit.

Cartier Tank Solo ur. Det koster 15.332 DKK, Køb det HER

10. Vedhænget

Et vedhæng er en nem måde at bære noget meningsfuldt tæt på dit hjerte. Det kan både være et symbol, et billede, initialer eller noget helt fjerde - mulighederne er uendelige. 

Sewit Sium stor cosmos 18 karat guldbelagt safir halskæde. Den koster 1.885 DKK, Køb den HER

Læs også: 10 smykker hun ønsker sig

Læs mere om: