SHOPPING

10 steder, som forhandler luksus secondhand-tasker

Drømmer du om at finde den designertaske, som du altid har ønsket dig til en god pris? IN har lavet en guide med 10 luksuriøse secondhand-butikker, hvor du kan finde din drømmetaske.

For de fleste kvinder er tasken næsten uundværlig – og den kan samtidig sige meget om dens ejer. Især hvis den har et kvalitetsstempel, hvor der fx står Chanel, Louis Vuitton eller Bottega Veneta.

Når du investerer i en designertaske, findes der ikke noget bedre, end at finde den til en god pris – og her er luksuriøse secondhand-forretninger, der forhandler tidens it-tasker, en taskeelskers svar på himlen.

Secondhand-tasker er blandt andet blevet populære, fordi genbrugsmentaliteten taler ind i bæredygtighedens ånd, men også fordi designertasker ofte er af god kvalitet – og en kvindes ”skrald” kan dermed sagtens være en anden kvindes skat.

LÆS OGSÅ: Designertaske har slået ny verdensrekord

Synes noget for godt til at være sandt, er det det som oftest. Og du frygter måske, at den taske, du køber til billigere penge, er fake. Men for at navigere dig udenom et taskemareridt har vi herunder opstillet en guide til 10 steder, hvor du kan købe luksuriøse secondhand-tasker, der har været igennem en streng ægthedsinspicering.

IN guider: 10 steder, som forhandler luksuriøse secondhand-tasker 

10 steder, du kan købe luksus secondhand-tasker

Læs mere om: