SHOPPING

10 stilfulde støvler til efteråret

På trods af at varmen omslutter os lidt endnu, så varer det ikke længe før at vi atter skal hoppe i efterårsuniformen, der selvfølgelig ikke kommer udenom et par lækre støvler. Er du til de korte, chunky, lange eller sofistikerede, så har vi samlet noget til enhver smag, og du kan se dem lige her.

Støvler, støvler og atter støvler. Der findes et hav af forskellige efterårsstøvler, og det kan være svært at finde lige netop de støvler, der passer perfekt både til dig og til det danske efterårsvejr. Gå altid efter en støvle i god kvalitet, hvis den skal holde flere år. Den klassiske støvle er tidløs, og holder sæson efter sæson. Men i år er der mange fede bud på mere vovede støvler, så hvis du tør kaste dig ud i en helt ny farve eller model, så tøv ikke. 

I år kan du både hoppe i en behagelig og chik vandrestøvle, en opgraderet cowboystøvle med cool detaljer, støvlen med hæl eller en mere vovet støvle, der frisker efterårets smukke farvepalette op. Og særligt læderstøvler bliver efterårets helt store trend - som heldigivis holder sæson efter sæson. 

IN har samlet 10 bud på efterårets støvle, der med garanti vil pryde din efterårsgarderobe.

Den stilrene støvle

Støvler kan gå til mange looks. Med Guccis ankelstøvle, der består af mange fine detaljer, er du klædt godt på til en aften ude!

Gucci, 8.850 kr. Kan købes online HER.

Læs også: Helena Christensen genbruger 30 år gammelt bodysuit

Den nude støvle

De fine jordfarver hører ikke kun efteråret til, de er også modeverdenens nye yndlingsfarve. 

 

ATP Atelier, 3.400 kr. Kan købes online HER.

Læder, læder, læder

Læder bliver en af efterårets helt store trends i år. En nem måde at indføre læder i din garderobe er med et par lækre læder støvler. Disse sorte læderstøvler fra & Other Stories går til et hvert look, og kan bæres på mange forskellige måder.

& Other Stories, 1.790 kr. Kan købes online HER. 

Den legesyge støvle

Savner du sommerens farver og solen, kan du med disse livlige støvler drømme dig tilbage og samtidig friske efterårsfarverne op.

Bottega Veneta, 3.700 kr. Kan købes online HER.

Den ternede støvle

Tern har længe fyldt i modebilledet. Er mønstre og farver stadig lidt skræmmende for dig, er denne ternede Gucci-støvle en perfekt overgang, som kan bruges til at pifte et hvert outfit op.

Gucci, 5.880 kr. Kan købes HER.

Læs også: Her er tricket, der pifter et hvert outfit op

Den chunky

Støvlen, der både er über cool, praktisk og holdbar. Med denne Marni-støvle sikrer du dig en støvle, der kan bruges til de fleste lejligheder, er tidløs og holder i mange år på grund af de gode og solide materialer. 


 

Marni, 6.300 kr. Kan købes online HER.

Chelsea-støvlen

Chelsea-støvlen findes i mange afskygninger. En klassisk sko, der aldrig går af mode. 

Proenza Schouler, 5.430 kr. Kan købes online HER. 

Den klassiske støvle

En lækker, klassisk støvle er en langvarig investering. Denne støvle i kernelæder kan bruges til det hele i mange år.  

Loro Piana via Mytheresa, 13.765 kr. Kan købes online HER.

Opgraderet cowboystøvle

Cowboystøvlen har efterhånden vundet manges hjerter. Med denne støvle fra Pollini kan du videreføre trenden til et mere aftenpræget og chic look. 

Pollini via Farfetch, 3.925 kr. Kan købes online HER.

Læs også: Ryd op i garderoben | 10 ting, du bør smide ud nu

Den detaljerede støvle 

Med støvlen fra Chloé, får du den perfekte blanding af en rå støvle med feminine detaljer. Chloés støvler, med de unikke detaljer, har længe fundet sin vej til manges garderober - og med god grund.

Chloé via Farfetch, 8.295 kr. Kan købes online HER.

Læs mere om: