SHOPPING

11 crossbody-tasker til hverdag og fest

En lækker taske er den perfekte accessory til et hvilket som helst outfit. Her får du 11 praktiske og smukke croosbody-tasker, der kan bruges til både hverdag og fest.

At vælge den helt rigtige taske, der går til mange forskellige anledninger og outfits, er ikke altid lige nemt. En god hovedregel, når man er på udkig efter en ny taske, er at tænke en anelse i praktik.

En taske, som man kan bruge til flere formål, og som frigiver hænderne til andre formål, er helt klart at foretrække. Derfor sætter vi her fokus på den praktiske og chikke crossbody-taske.

Crossbody: den perfekte taske

Crossbody-tasken kan næsten siges at være den perfekte taske. Den kan nemlig både være praktisk til hverdag, men også se godt ud til fest.

LÆS OGSÅ: 9 typer tasker, enhver kvinde må eje

Crossbody-tasken sidder godt fast om kroppen, har ofte en god størrelse og så er du dertil fri for at holde den i hånden hele tiden.

Tip til valg af crossbody-taske

Et godt tip, når du skal vælge din nye crossbody-taske, er at gå efter en taske, som har et enkelt design, men som samtidigt bærer nogle fine, diskrete detaljer.

På den måde vil tasken passe sammen med de fleste outfits, og du vil kunne dresse tasken op og ned alt efter, hvilket formål, du skal bruge den til.

Hvis du endnu ikke har fundet din perfekte crossbody-taske, eller hvis du overvejer at investere i endnu én til garderoben, så se med i galleriet herunder, hvor vi har fundet 11 skønne crossbody-tasker, du kan bruge til både hverdag og fest.

LÆS OGSÅ: 13 uimodståelige mini-tasker

11 crossbody-tasker til hverdag og fest:

Shop 11 crossbody-tasker

LÆS OGSÅ: 9 typer tasker, enhver kvinde må eje