SHOPPING

11 fashionable rygsække

Det er tid til at skifte din skuldertaske ud med rygsækken. Og rygsækken har i den grad fået en makeover, så den ikke leder tanker hen på fordums skoletasker.

Rygsækken vinder frem igen, og den er blevet spottet flere gange hos de internationale high-end brands og hos de danske brands. Ganni præsenterede den praktiske rygsæk i deres SS19-kollektion, som sendte et anerkendende nik til vandrestilen. Men det er ikke kun Ganni, der har lavet en smart og praktisk rygsæk. Også internationale brands som Prada har lavet en rygsæk i nylon. De praktiske og mere sporty rygsække fungerer godt til et pænere outfit, så du ser både chic og cool ud på samme tid.

LÆS OGSÅ: De fedeste sneakers til foråret

Ud over den sporty stil er der også en del brands, der denne sæson byder på smukke små klassiske rygsække, der vil være super cool at tage på til en kjole, når du skal i byen. Blandt andet Chloé og Saint Laurent har lavet nogle fine og mere feminine rygsække, der sikrer at du ser festlig ud (og har hænderne fri på dansegulvet!).

LÆS OGSÅ: 12 fashionable rejsetasker

Gevinsten ved at bære en rygsæk er selvfølgelig, at den er behagelig at have på ryggen, og at du kan gå rundt med den i flere timer på for eksempel en shoppingtur. Formen gør det også nemmere at pakke flere ting i, når du skal på storbyferie eller er på farten på cyklen gennem byen.

Vi har samlet 11 af de mest cool rygsække denne sæson

Praktisk og sporty rygsæk

En praktisk taske til dig, der gerne vil være lidt sporty og afslappet i dit look. Den har den perfekte størrelse til at kunne have alle de vigtigste ting med.

Burberry, 7.389 kr. Kan købes online HER

Lille og elegant rygsæk

Et godt valg til dig, der måske ikke helt tør kaste dig ud i en rygsæk endnu. Den er både fin og elegant og vil passe godt til hverdag og fest.

Chloé, 8.545 kr. Kan købes online HER

Stor sporty rygsæk

Den er stor og cool og har mange lækre detaljer, der gør den anderledes og i den grad bemærket. Du kan style den med et par støvler og tage den med på vandretur i bjergerne, men du kan også sagtens tage et par sneakers eller sandaler på og tage den med på arbejde.

Ganni, 1.738 kr. Kan købes online HER

Rød rygsæk

Feminin elegance må være ord der beskriver denne rygsæk fra Gucci. Den smukke røde farve til det fine guldlogo gør den bemærkelsesværdig. Du vil elske at have den med på ryggen til sommer, når du render rundt i shorts og lufter dine solbrune ben.

 

Gucci, 11.867 kr. Kan købes online HER

Rygsæk med tørklædedetalje

Rygsækken fra Love Moschino er både er sød og cool på samme tid. Tørklædet giver den et ekstra frisk pust og gør den mere fashionabel. Den er perfekt til en tur rundt i de københavnske gader.

Love Moschino, 1.649 kr. Kan købes online HER

Nylon rygsæk med nitter

Det her er en rygsæk, der vil få dig til at skille dig ud. Den kan sagtens bæres med et par støvler og en frakke til. Så giver du dit klassiske look et råt touch.

Prada, 7.836 kr. Kan købes online HER

Asymmetrisk rygsæk

Denne rygsæk fra Proenza Schouler vil være det perfekte match til dig, der har en skæv stil og elsker at skille dig ud.

Proenza Schouler, 9.329 kr. Kan købes online HER

Oval rygsæk med lynlåsdetalje

Den lille cool og anderledes rygsæk fra Rebecca Minkoff gør det sjovt at gå med rygsæk. Den passer til det meste, men vil især være cool at have med på ryggen, når du skal en tur i byen.

Rebecca Minkoff, 2.900 kr. Kan købes online HER

Sort rygsæk i læder

Et godt valg til dig, der står og skal på storbyferie. Den er behagelig og praktisk at have med rundt på sightseeing eller shopping, og så får du ikke ondt i ryggen af den.

Saint Laurent, 12.613 kr. Kan købes online HER

Hvid elegant rygsæk

En lidt sart men i den grad smuk rygsæk, der med sine fine underspillede detaljer, gør den til det perfekte valg af rygsæk, når du gerne vil se fashionabel ud.

Tods, 8.956 kr. Kan købes online HER

Klassisk mørkeblå rygsæk

Et godt og sikkert valg, når du gerne vil afprøve, hvordan en rygsæk passer til din stil. Denne kan sammensættes med de fleste ting og give dig et lidt anderledes, men flot, look. Den kan også fungere som en arbejdstaske.

Tommy Hilfiger, 1.300 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sæsonens mest cool statement T-shirts

Læs mere om: