SHOPPING

12 flade sandaler, der hitter

De flade sandaler er en sikker vinder i sommerhalvåret. Der findes uendelig, smukke styles, og du kan shoppe dem lige her.

Du vil ikke gå foruden et par flotte, flade sandaler til sommeren. De kan redde alle former for outfits, og er med til at fuldende dit sommerlige look. Om det er til shorts, nederdel eller kjole, kan du altid regne med dine flade sandaler – og herunder finder du hele 12 par af slagsen.

LÆS OGSÅ: 15 sandaler med hæl, du vil elske hele sommeren

Flade sandaler med sans for detaljen

Som med så meget andet, så ligger den gode stil i detaljen, og her spiller dit fodtøj en stor rolle. Hvis du vil være chik på din kommende ferie – eller bare til hverdag – kan du med god grund springe ud i et par nye, flade sandaler. De smukke, lyse farver kommer i spil, og de fine detaljer vil fuldende ethvert look.

Du kan med god grund kigge efter flade sandaler med en rund snude eller slip-ons. Den runde snude vil følge fodens form og skabe en fin elegance. Slip-on sandalen skaber et afslappet, men stadig sofistikeret look til dine outfits.

12 flade sandaler til dig

Herunder finder du 12 smukke, lækre, seje, sjove og helt igennem sommerlige, flade sandaler, du ikke vil undvære denne sommer.

LÆS OGSÅ: Sommerens smukkeste festsko

Flad sandal med sløjfe

Valentino har altid været detaljeorienterede og er især kendt for deres såkaldte rockstuds. På denne sandal er der hverken blevet undladt fine detaljer eller rockstuds. De går perfekt til en flot sommerkjole, og de vil klæde et par sommerbrune ben.


Valentino Garavani, 1.790 kr. Kan købes online HER

En anderledes flad sandal

Et par anderledes sandaler til dig, som gerne vil skille dig lidt ud fra mængden og gå væk fra den klassiske sandal. Den her sandal har virkelig sommervibe over sig, og vil derfor sagtens kunne gå til en simpel kjole uden det bliver for kedeligt.


Rodebjer, 1.495 kr. Kan købes online HER

Feminine flade sandaler

Simple og elegante sandaler kan du regne med fra Gianvitto Rossi. De sidder godt på foden, og kan både bruges med et afslappet ferieoutfit eller en fin sommerkjole. De kan det hele.


Gianvitto Rossi, 3.695 kr. Kan købes online HER

Klassiske flade sandaler

Et par sorte sandaler er altid godt at kunne hive frem fra garderoben. Du vil heller ikke gå foruden at have dem med i kufferten sommeren over, da de kan bruges til enhver lejlighed.


Tory Burch, 1.455 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 9 flade slip-in sandaler

Den røde sandal

En flot, rød sommersandal kan du aldrig gå galt i byen med. Her kan du nemt snige en iøjefaldende farve ind i dit outfit, og du kan skabe en cool farvekombination i dit outfit, hvis du tør våge dig ud i det.


Notabene, 1.395 kr. Kan købes online HER

Aftensandalen

Drøm dig til en skøn aftenmiddag i Rom med disse sandaler fra Saint Laurent. Style dem med en flot, hvid sommerkjole og en festlig clutch, og du er good to go.


Saint Laurent, 3.695 kr. Kan købes online HER

Simpel flad sandal med detaljer

En forholdsvis simpel sandal, men med sans for detaljer. Her er der ikke sparet på udsmykningen, og hvis du smider et par lækre sølvsmykker på, vil det skabe en fin sammenhæng i dit outfit. Derudover vil den lyse sølvfarve fremhæve din solbrune krop.


Aldo, 399 kr. Kan købes online HER

Flade sandaler til fest

Skin om kap med solen i disse flatterende sandaler fra Tod’s. De er perfekte til sommeraftenerne, og vil tilføje prikken over i’et til dit outfit.


Tod’s, 3.210 kr. Kan købes online HER

Snoende, farvede sandaler

Det er altid godt at have et par farvede sandaler ved hånden, når du står og skal vælge dit sommeroutfit. Hvis du bærer et nedtonet outfit, kan du altid pifte det op med noget farve, og disse sandaler vil sno sig elegant rundt om foden.


Billi Bi, 799 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 sandaler med lav hæl

Den praktiske flade sandal

Birkenstock ses år efter år, og vil helt sikkert også blive spottet på mange fødder i 2019. De kommer i flere forskellige farver og styles, så du kan finde lige netop den Birkenstock-sandal, der passer til dig. Birkenstock er gode at gå i, så hvis du skal ud og gå lange ture, vil du ikke være foruden disse flade sandaler.


Birkenstock, 700 kr. Kan købes online HER

Fineste slip-on sandaler

Hvis du er til et par lidt mere rå sandaler, er der her et cool par fra Gucci. Guccis sandaler svigter aldrig, og ved at vælge en neutral farve, kan du med garanti bruge dem flere år i træk.


Gucci, 3.695 kr. Kan købes online HER

Sporty sandaler

Her er et par sandaler til den mere sporty type, som vil klæde et par shorts og en fed sommertop rigtig godt. Hvis du vil skabe nogle kontraster, kan du også sætte dem sammen med en fin sommerkjole.


Tommy Hilfiger, 799 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 15 stiletter til fest