SHOPPING

11 lette bukser med vidde, du vil elske hele foråret og sommeren

Lad dine bukser flagre med vidde og skønne nuancer! Bukser med vidde er feminine og lette, og derfor er de perfekte i den kommende varmere tid. IN har samlet 11 af smukkeste bukser med vidde i både blomstrede print og fine forårsnuancer.

11 feminine bukser med vidde

En god ben-forlænger og en smuk silhuet er en af fordelene ved bukser med vidde. Vi husker alle 80’ernes trompetbukser - jo bredere jo bedre. Denne sæson skal de dog ikke være helt så ekstreme, men de må gerne flagre en smule for at give buksen lidt liv. De vidde bukser kommer både blomstrede, stribede og ensfarvede og de er ikke til at komme udenom dette forår.

LÆS OGSÅ: 7 måder at style bukser med vidde

Vidden giver ikke blot buksen liv, men lader den også falde let og fint over forårets sneakers eller sommerens sandaler. Bukserne kan styles med en helt basic t-shirt eller med en enkel striktrøje eller en fin top. Der er et hav af muligheder med de feminine vidde bukser. 

IN har samlet 11 bukser med vidde. Gå på opdagelse i galleriet, hvor vi har samlet de fine og feminine bukser med vidde, om end du er til striber, blomster eller helt enkle og ensfarvede:

11 lette bukser med vidde

LÆS OGSÅ: STYLETIP | Sådan styler du midi-nederdelen