SHOPPING

11 strandtasker, du ikke kun vil have med på stranden

Strandtasken har fået et opsving og er blevet populær mange andre steder end blot på stranden. Vi har udvalgt 11 af sommerens strandtasker, som du ikke kun vil have med på strandturen.

Tag strandtasken med på job

Sidste år charmerede den flettede strandtaske sig ind i modebilledet og blev kåret som årets it-bag, der kunne bruges til både strand og hverdag. I år er strandtasken igen prominent i sommergarderoben – både til strand og hverdag.

Strandtasken findes i mange forskellige størrelser, former og farver, og det gør det muligt at bruge tasken til mere end på ferien og strandturene. Lad den være en trofast ven i sommerhuset eller på jobbet i hverdagen. Den lidt mindre version af strandtasken kan ovenikøbet fuldende ethvert outfit til sommerens festligheder.

LÆS OGSÅ: Sådan pakker du den perfekte strandtaske

Det er især de flettede strandtasker i strå og de mangefarvede net-tasker, som er blevet sommerens mest populære tasker.

De flettede strandtasker i strå giver et meget elegant look, og hvis du har et silketørklæde, kan du binde det rundt om hanken på tasken, så det får et endnu mere tjekket og feminint look. De såkaldte net-tasker kan bruges, hvis du søger et feminint eller et lidt mere råt look, hvor tasken vil give et sommerligt og friskt udtrykt til dit outfit.

Hvis ikke du allerede har anskaffet dig sommerens strandtaske, kan du herunder i galleriet finde 11 favoritter, der vil berige din sommergarderobe. Du kan shoppe dem direkte fra galleriet.

LÆS OGSÅ: De smukkeste hatte til sommeren

11 smukke strandtasker til meget mere end stranden:

Shop 11 smukke strandtasker

LÆS OGSÅ: 13 smukke sommerkjoler