SHOPPING

12 fashionable rejsetasker

Hvis din ferie er rundt om hjørnet og du begynder at drømme dig væk, må det snart være på tide at få pakket rejsetasken. Her finder du 12 fashionable rejsetasker, du ikke kan undvære på rejsen.

Rejsetasken er din bedste ven på ferien. Den kan rumme de vigtige ting, du skal have med dig, og så er den praktisk i sin beherskede størrelse. Men bare fordi den er praktisk, er det ikke ensbetydende med, at den ikke kan være fashionabel. Herunder vil du finde hele 12 rejsetasker, der både er praktiske og indbydende.

LÆS OGSÅ: 6 tips til at pakke den perfekte kuffert

Den rigtige rejsetaske til din rejse

Rejsetasker findes i et hav af forskellige varianter – forskellige formermaterialer og ikke mindst print og farver. De fleste rejsetasker er lige til at smide over skulderen, men kan dog samtidig indeholde de mest nødvendige ting til rejsen – plus det løse.

Find din nye rejsetaske

Hvad end om du er til det sporty look, det elegante eller om du går efter en iøjnefaldende rejsetaske, så vil du finde den helt rigtige taske til din næste ferie eller weekendtur herunder.

Klassisk rejsetaske med hjul

Udover Louis Vuittons ’Keepall’-kollektion, er der kommet en ny Horizon-kollektion, med blandt andet denne duffle, der vil være din bedste ven på enhver slags rejse. Rejsetasken er multifunktionel, praktisk og ikke mindst flot – bedre kombination findes ikke.


Louis Vuitton, 22.300 kr. Kan købes online HER

Den praktiske rejsetaske

Day Birger et Mikkelsen har her et fornuftigt bud på en praktisk taske, som også ser fashionabel ud. Rejsetasken kan indeholde alt, hvad du skal bruge på din weekendtur.


Day Birger et Mikkelsen, 699 kr. Kan købes online HER

Rejsetaske med eksklusive detaljer

Skal du på en smuttur i weekenden, er det her en praktisk og lækker rejsetaske at tage med sig på turen. Den kan indeholde det mest nødvendige, og smider du den over skulderen til rejseoutfittet, sørger den for et fashionabelt look.


Gucci, 11.870 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Top 21 - De mest ikoniske it-bags nogensinde

Sporty rejsetaske

En sporty rejsetaske, der går godt sammen med de lysere tider, og den lyserøde farve passer perfekt til forårs- og sommermånederne.


Herschel, 699 kr. Kan købes online HER

Den elegante rejsetaske

Hvis du gerne vil sørge for at holde din stil elegant på rejsen, er denne taske helt sikkert rejsetasken for dig. Den kan rumme det hele, og så har den et eksklusivt udseende.


Burberry, 17.200 kr. Kan købes online HER

Rejsetaske i god kvalitet

Tasker fra By Malene Birger går man aldrig galt i byen med. Her får du kvalitet for pengene. Denne rejsetaske vil være et godt valg, uanset hvilken ferie du skal på.


By Malene Birger, 2.899 kr. Kan købes online HER

Hårdfør rejsetaske

Rains er kendt for at lave de mest praktiske tasker, der kan tåle at være igennem både storm, regn og sne. Udover det, formår de alligevel at lave tasker, der er pæne at se på, og denne rejsetaske er ingen undtagelse.


Rains, 599 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 11 tasker til fest

Sort rejsetaske, der går til det hele

Det går aldrig galt med sort, og det gælder også valget af rejsetaske. Så hvis du ikke går efter en iøjefaldende rejsetaske, er det den her vej, du skal gå.


Prada, 10.800 kr. Kan købes online HER

Lys rejsetaske

Denne lyse rejsetaske vil være den helt rigtige rejsemakker til en campingtur, hvor du skal ud og besøge den smukke natur.


Wood Wood, 1.000 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 11 crossbody-tasker til hverdag og fest

Rejsetaske i armygrøn

Her er en rejsetaske i naturens farver, der kan holde til lidt af hvert, og vil også gå sig godt til en campingtur i det grønne.


Isabel Marant, 6.390 kr. Kan købes online HER

Rejsetaske, der skiller sig ud

Rejsetasken i den skriggule farve kan være rigtig god at have med på ferien. Gul er en af sæsonens farver, så du vil sikre dig et fashionabelt outfit med denne rejsetaske over skulderen.


Diesel, 1.499 kr. Kan købes online HER

London-rejsetaske

Og turen går til… London! Hvis du skal på weekendtur til London, er det her den ideelle rejsetaske til dig. Det gør det hele lidt sjovere, når tasken indikerer destinationen. Psst… Du må også gerne have tasken med til Rom.


Karl Lagerfeld, 2.500 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 11 fashionable rygsække